Molio bih da se ovoj porodici ukine neformalna i da se ovom decku da ban 60 dana za cheat-ove
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!najjaci si ti meni sa time velika pohvala ako ovo bude odbijenoNisam ni ja znao da se more busit bunker ali se popnite i vi sami na onaj kamion u midu i pokusajte evo pov:
![]()
bahahahah brat busi bunker de banajte ovo je preocito bunker se ne moze busiti jedino ako se koriste pomagalaNisam ni ja znao da se more busit bunker ali se popnite i vi sami na onaj kamion u midu i pokusajte evo pov:
![]()
Idi proveri popni se na kamion u mid i nek ode tvoj drug iza bunkera to sto imas 0% posto znanja o igrici ko ti je kriv i sto sheras skript.gg na engleskombahahahah brat busi bunker de banajte ovo je preocito bunker se ne moze busiti jedino ako se koriste pomagala
Idi u mid na kamion popni se nek ide tvoj drug iza bunkera i videces da mozenajjaci si ti meni sa time velika pohvala ako ovo bude odbijeno
Pa idi pokusaj pa reci ondaPreko 1000 informala sam odigrao nikad nisam video da neko buse ovaj bunker respect za lazi
Ajde mnogo osudjujes neko pre nego sto uradis nestoVeruj mi da hocu cim kuci budem ima da se smejem lepo
Ma brate opusteno samo se popni na ovo mesto sto sam ti pokazao i nek ti neki drug ideiza bunkera i videcesAko se ne resi zalba do 12 snimicu i poslati ovde ako ne zaboravim
Nemogu sa tobom da se smaram idi ovde i proveri ako imas iq da to uradisJedino ako je metak igrao martinelu to je zadnja opcija
Brate, ceo server zna da se bunker moze busiti odatle, ali ovaj lik i jeste citer i banevaderbahahahah brat busi bunker de banajte ovo je preocito bunker se ne moze busiti jedino ako se koriste pomagala