za muju: ja se izvinjavam ali pov nisam povukao naravno nego kad mi je bio zatrazen pov ja sam ga upload na streamable a ne na youtube a kad se tamo upload pov postaje privatan nakon 48h sad cu poslati pov i nadam se da ce mi biti pruzena druga sansa jer stvarno mislim da nisam uradio BA i da je pogresno donesena odluka administratora Marko Gates
Dobar dan Mujo administrator Marko Gates je doneo pogresnu odluku na ovoj zalbi: Approved - BA | 37737, 41479 dao mi je kaznu za BA a ja kad sam switcao gun ja nisam pucao kad sam uradio roll a po pravilu BA je kad ja na ekranu protivnicke strane PUCAM DOK SAM U ROLL-u a ja to nisam uradio i nisam dobio nikakvu PREDNOST na Neleta Quit 16131. Molim vas da mi date unban
PRISTAJEM NA MONEY WIPE
Dobar dan Mujo administrator Marko Gates je doneo pogresnu odluku na ovoj zalbi: Approved - BA | 37737, 41479 dao mi je kaznu za BA a ja kad sam switcao gun ja nisam pucao kad sam uradio roll a po pravilu BA je kad ja na ekranu protivnicke strane PUCAM DOK SAM U ROLL-u a ja to nisam uradio i nisam dobio nikakvu PREDNOST na Neleta Quit 16131. Molim vas da mi date unban
PRISTAJEM NA MONEY WIPE