Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
47097
Players nickname
Adrian Brzz
Administrators nickname
Niko Salamanca
Date
Feb 2, 2025
Time
0:22
Proofs
https://imgur.com/a/rBYGefS

AdriBrzz

Player
Player
Ovo mi je treca zamolba da dobijem unban zato jer sam banan pogreškom. G.P 1.4 kaže da osoba ne smije imati više od 1 dodatnog računa, što ja nisam prekršio. Ja i moj brat oduvijek zajedno igramo na projektu i od kad sam se ja prijavio za asistenta administracije dobio sam ban za 1.4, naravno da jesam i nemam nikakav problem sa administracijom jer odlično odrađuje svoj posao, pohvaljujem Niku Salamanca. Naime nema smisla da ostajem banovan jer smo ja i moj brat koji ima kompjuter u istoj sobi kao i ja zapravo dvije različite osobe. Twink nalog sam napravio prije vise od godinu dana i koristio sam ga najviše tjedan dana, sumnjam da je vise. Koliko sam upućen trebam i jesam poslao Muji Simbi poruku na discord da smo ja i moj brat dvije različite osobe, ali nisam postavio nijedan dokaz, nakon što mi je prva žalba odbijena postavio sam svaki dokaz što mogu, poslikao sam sebe i mog brata uživo, uslikao sam svoj i njegov PC i naveo imena naših rockstar, discord naloga itd. Ovim putem ispričavam se svakom članu administracije i molim da mi oprostite moju grešku jer se stvarno želim vratiti na projekt. I obećavam da se ništa slično neće ponovo dogoditi.
link do žalbe koja je odbijena - Rejected - G.P 1.4 I Niko Salamanca
slika kako sam poslao Muji Simbi poruku mjesec dana prije nego sto sam dobio ban:
slika bana ingame:

Status
Not open for further replies.
Top Bottom