Ovo mi je treca zamolba da dobijem unban zato jer sam banan pogreškom. G.P 1.4 kaže da osoba ne smije imati više od 1 dodatnog računa, što ja nisam prekršio. Ja i moj brat oduvijek zajedno igramo na projektu i od kad sam se ja prijavio za asistenta administracije dobio sam ban za 1.4, naravno da jesam i nemam nikakav problem sa administracijom jer odlično odrađuje svoj posao, pohvaljujem Niku Salamanca. Naime nema smisla da ostajem banovan jer smo ja i moj brat koji ima kompjuter u istoj sobi kao i ja zapravo dvije različite osobe. Twink nalog sam napravio prije vise od godinu dana i koristio sam ga najviše tjedan dana, sumnjam da je vise. Koliko sam upućen trebam i jesam poslao Muji Simbi poruku na discord da smo ja i moj brat dvije različite osobe, ali nisam postavio nijedan dokaz, nakon što mi je prva žalba odbijena postavio sam svaki dokaz što mogu, poslikao sam sebe i mog brata uživo, uslikao sam svoj i njegov PC i naveo imena naših rockstar, discord naloga itd. Ovim putem ispričavam se svakom članu administracije i molim da mi oprostite moju grešku jer se stvarno želim vratiti na projekt. I obećavam da se ništa slično neće ponovo dogoditi.
link do žalbe koja je odbijena - Rejected - G.P 1.4 I Niko Salamanca
slika kako sam poslao Muji Simbi poruku mjesec dana prije nego sto sam dobio ban:
slika bana ingame:
link do žalbe koja je odbijena - Rejected - G.P 1.4 I Niko Salamanca
slika kako sam poslao Muji Simbi poruku mjesec dana prije nego sto sam dobio ban:
slika bana ingame: