Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Leader za Marabunta Grande | Nikce Angel

Rejected
Status
Not open for further replies.

Nikčee

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime u RL:
Niko
2. Vaše godine: 19
3. Vremenska zona: GMT +2
4. Prosječna aktivnost na dan: oko 3,4h
5. Vaš Diskord: nikcet123
6. Vaše Ingame ime: Nikce Angel
7. Vaš ID:
1416

Dodatne Informacije
1. Lider za: Marabunta Grande

2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)

-Imam puno iskustva oko crime-a i htio bih pokusati u tome da budem leader neke organizacije
-imam dobru ekipu za roleplay i za turf
-Mislim da bih dobro vodio organizaciju i focus bi mi bio vise na roleplay

3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.

Prvo što bih napravio je uveo strože ispitivanje pravila tj. tražio bih od igrača da znaju pravila na primjerima, a ne samo da nauče definicije koje im po značenju ništa ne znače te ih samo konstantno ponavljaju. Bio bih jako strog što se tiče međusobnog vrijeđanja između igrača, sve incidente bih prvo pokušao riješiti između sudionika vrijeđanja, tražio bih POV što se zapravo dogodilo te bih na kraju osobu koju smatram krivom izbacio iz organizacije. Također davao bih "bonuse" za aktivne članove i dijelio ih na dnevnoj bazi ljudima koji su se istakli u tom danu. Posebno bih upozoravao članove da ne MG-aju, po meni MG kvari pravi RP, sve bih tražio da se RP-a, tražio bih da se korištenje ispravnih komanda u određenim situacijama, ako vidim da neko MG-a odma bih upozorio te ispravio pogrešku Jedna od najvažnijih stvari koje bih poboljšao je da se igrači stvarno užive u RP, svaki dan bi na neki način bio drugačiji i zanimljiv sam po sebi jer bi stalno radili i otkrivali nove stvari u RP-u, na taj način RP bi bio zanimljiv sa sve igrače te bih tako igrači bili što aktivniji. Radio bi i smišljao nove talacke situacije i probao bih na zanimljiv i kreativan način pobijediti u tim duelima između kriminala i drzave. Tražio bih instaliranje "go pro kamerice" kako bi svatko imao POV te nitko nebi mogao manipulirati sa nama. Svakom igraču bi dao ulogu u kojoj je najbolji kako bi svatko dao doprinos organizaciji što je bolje moguće. Bio bih zahvalan za svoje ljude jer da nema njih moje Liderstvo nebi ništa značilo, svaki igrač u mojoj organizaciji će bit poštivan i svatko će moći iskazati svoje mišljenje. Još jedna stvar na koju ću se fokusirati je stvaranje dobre slike o Marabuntama kao dobre RolePlayere, kao dobre pucače, otmičare, pljačkaše... Također svatko bi dobio rank koji zaslužuje kako ne bi bilo "švercanja". Također bih davao primjer svojim ponašanjem u organizaciji. Sazivao bih sastanke da se svi lijepo dogovorimo i iskažemo svoje mišljenje. I za kraj htio bih da organizacija bude zanimljivo i zabavno RP iskustvo svakom igraču te da se stvarno uživimo u RP.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom