Dobro vece Abrahame/Mujo, pisem vam iskreno ovu molbu. Proveo sam mnogo vremena na ovom serveru i skoro sam napravio ogromnu gresku. Ceo zivot igram na ovom projektu i ni jedan drugi nisam upalio niti planiram. Prosle godine sam okacio aplikaciju za lidera LSPD-a i dobio sam odgovor "Trenutno ne trazimo kandidate sa takvim specifikacijama." znao sam u cemu je stvar i odmah sam kontaktirao Abrahama u dm i pitao za razlog. On mi je rekao razlog moje bl koj ne bih ovde da kazem ali ako je potrebno popricao bih sa Mujom/Abrahamom u vezi toga ali obecavam da se to vise nikada nece ponoviti jer se vodim time da svi mogu pogresiti jer covek na greskama uci i da isto tako svakome treba oprostiti. Kajem se zbog toga i mislim da posle jedno 3 4 meseca zasluzujem da moja kazna bude skinuta. Od tada sam prestao da krsim pravila mozda sam ponekad i prekrsio neko pravilo ali i za to se kajem i gledacu da ih sto manje krsim. Od tada sam stekao previse iskustva i znam skoro svako pravilo na serveru bilo crime ili state. Od moje bl sam bio zamenik u nekoliko crime orgova, lspd-u i sahpu. Kada bi mi blacklista za lidere bila skinuta pokusao bih se prijaviti za neku state organizaciju jer sam vec upucen kako sve ide, mada ukoliko bi se odlucio za fib mislim i da bih to super vodio jer sam stekao dosta iskustva oko CF-ova i samih racija. Odma da napomenem ne zelim da mi bude skinuta bl za admine vec sani za lidere jer mi je roleplay zanimljiv i ne bih prelazio u administraciju za sada. Nadam se da cete lepo procitati ovu molbu i da cete lepo razmotriti. Izvinjavam se sto sam dosadan sa ovim molbama ali stvarno imam ogromnu zelju da postanem lider barem jedne organizacije. Hvala vam unapred i nadam se pozitivnom odgovoru.