By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ima da propadnes od 1 pancira koji je vrv i pukaoVidi se da je uzeo pancir zatvrio skladiste izasao
ovo je samo bolest nista drugo radi jednog usranog panciraVidi se da je uzeo pancir zatvrio skladiste izasao
Zasto koristite me do try komande kad ne znate da ih koristite nije mi to jasnoVidi se da je uzeo pancir zatvrio skladiste izasao
Pa vidis da decko kaci lika koji je uzeo pancir , i posle 7 dana napustio org i to je kradja ... a me do try komande ne moze da zna kad ne zna ni pravilaZasto koristite me do try komande kad ne znate da ih koristite nije mi to jasno![]()
Nema to veze svakako su prosli 48h moze samo po duoetu da dobije nije validan pov a to sto se primaju cmarci kao ovog lika u org to je vec problem do org ne do njega on jw samo prekrsio fail rp sto admini mislim da treba da ga kazne pa nek se kaci sam sebe drugi put i vidi se kakav lider vodi orgPa vidis da decko kaci lika koji je uzeo pancir , i posle 7 dana napustio org i to je kradja ... a me do try komande ne moze da zna kad ne zna ni pravila
ahahhahahahahhahahaqhahahaVidi se da je uzeo pancir zatvrio skladiste izasao
On jos nije svestan da je okacio samog sebe i da se vidi kolko zna da vodi org ali kad dobije tako warn nece smeti da stavi nijednu zalbu viseahahhahahahahhahahaqhahaha
Dobar dan draga administracijo, proslo je nedelju dana od kada je decko uzeo pancir i izasao....... Ovo je cist pokusaj nabijanja bana.Vidi se da je uzeo pancir zatvrio skladiste izasao
evo meni u dva dana bila su pukla 2 pancira emesaI eto udjes u ems i kace te zato sto si uzo jedan pancir koj je pukao do sad lik je uzeo 8.2 a izasao 15.2 pa to je cista namestaljka ne razumem proslo je 7 dana za 7 dana ce da mi puknu 20 pancira a ne 1.
I bolnicare uzmu i pucaju.