Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Reviewed Konstantno krsenje pravila I Aldin Verstappen

Status
Not open for further replies.
Your ID
48245
Players nickname
Pero Mintz
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Jan 19, 2025
Time
0000
Proofs
/

Pera Bolo

Kelvin Klain
Player
Mozete li mi objasniti zasto sam dobio kaznu za konstantno krsenje pravila, a ig kaznu nisam dobio za prekrseno pravilo od 11 mjeseca, a jedino sto sam dobio je ban za g.p 1.8 i g.p 1.4 sto sam se sam prijavio. Stvarno ne razumijem kako je moguce ako imam manje od 15 kazni preko foruma da dobim za konstantno krsenje pravila... Skoro nikad kaznu za ikakvo vrijedanje nisam dobio osim jedino kada sam tek uso na projekat pa sam random liku rekao rijec ******.

Evo neke kazne koje sam dobio a nema ih ni puno
Approved - Pov req | 48245 14 dana

Ovo su sve kazne koje sam dobio preko foruma, a sumnjam da sam ih puno ig dobio...
Stvarno ima i ljudi koji imaju vise kazni i nisu banani ili su samo dobili upozorenje, a ja sam samo odma dobio...
Ja stvarno ne volim krsiti pravila i nikad ih nisam namjerno krsio sto se moze vidjeti..

HVALA NA RAZUMIJEVANJU I CITANJU!!!

Pera Bolo

Kelvin Klain
Player
Mozete li mi objasniti zasto sam dobio kaznu za konstantno krsenje pravila, a ig kaznu nisam dobio za prekrseno pravilo od 11 mjeseca, a jedino sto sam dobio je ban za g.p 1.8 i g.p 1.4 sto sam se sam prijavio. Stvarno ne razumijem kako je moguce ako imam manje od 15 kazni preko foruma da dobim za konstantno krsenje pravila... Skoro nikad kaznu za ikakvo vrijedanje nisam dobio osim jedino kada sam tek uso na projekat pa sam random liku rekao rijec ******.

Evo neke kazne koje sam dobio a nema ih ni puno
Approved - Pov req | 48245 14 dana

Ovo su sve kazne koje sam dobio preko foruma, a sumnjam da sam ih puno ig dobio...
Stvarno ima i ljudi koji imaju vise kazni i nisu banani ili su samo dobili upozorenje, a ja sam samo odma dobio...
Ja stvarno ne volim krsiti pravila i nikad ih nisam namjerno krsio sto se moze vidjeti..

HVALA NA RAZUMIJEVANJU I CITANJU!!!
a bio sam i admin prije par mjeseci i nisam imao nikakvih problema.

LaciGOD

Player
Player
Zasluzuje unban dobar decko, ne pamtim kad je zadnji put prekrsio pravilo ili kad sam vidio da je zavrsio u demorganu

Status
Not open for further replies.
Top Bottom