Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved G.P1.1 + G.P1.4 (perma-main) Niko_Salamanca

Status
Not open for further replies.
Your ID
45173
Players nickname
matej white
Administrators nickname
Niko_Salamanca
Date
Jan 9, 2025
Time
00:00
Proofs
<blockquote class="imgur-embed-pub" lang="en" data-id="a/w0YWa31" ><a href="//imgur.com/a/w0YWa31">MOLIM VAS UNBANN</a></blockquote><script async src="//s.imgur.com/min/embed.js" charset="utf-8"></script>

Matej Sman

Player
Player
Dobro vercer Admini i ljudi e ovako znam da je bila glupa idea bio sam kod jednog kolege htio sam mu pokazati kako se igra grand pa da mu sve pokazem i da ga naucim da moze i on da igra posve sam zaboravio da mogu dobiti bann radi ip adresse jako mi je zao htio sam ga jos i pogurati sam parama i tako dalje bio sam sretan kada sam mu pokazivao zato sto mi je to prvi puta ja nekome predlozim igru kada bi neko igrao pa sam htio pomoci meni je stvarno zao sto sam napravio i naucio sam od toga (plakao sam ) nezezam se iskreno kazem da mi je jako zao dalih bih mogau dobiti unbann znam da je dugo da sam dobio bann ali nisam znao kako da okacim ali sam skzio MOLIM VAS LJUBI VAS VAS MATEJ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Status
Not open for further replies.
Top Bottom