Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Luka Fedorov

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Luka
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: UTC+01:00
4. Prosjek online po danu: 3+ sati
5. Vaš Discord: squicyx
6. Vaše ingame ime: Luka Swayze
7. Vaš ID:62603

Dodatne informacije

1. Lider za: EMS

2. Zašto želite biti lider ove specifične organizacije?

2.1 Pobosljanje EMS-a
EMS je ključna organizacija na serveru, ali često nema dovoljno doktora na dužnosti ili komunikacija nije na visokom nivou. Kao lider bih postavio jasna pravila rada, smene i obuku kako bi bolnica uvek bila funkcionalna.​
2.2 Podizanje kvaliteta RolePlay-a
Mnogi igrači ne igraju RP u EMS-u kako treba, dolaze samo zbog plate ili ne znaju kako se ponašati u medicinskim situacijama. Planiram uvesti strožu selekciju i treninge kako bi svaki član znao svoje zadatke i doprinosio boljem RP-u.
2.3 Aktivnost
Veoma sam aktivan na serveru. Znam kako treba da funkcioniše jedna ozbiljna organizacija i spreman sam da preuzmem odgovornost kako bi EMS radio najbolje moguće.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji

3.1 Obuka novih članova:
Svaki doktor mora proći RP trening kako bi znao kako pravilno pružiti pomoć u različitim situacijama.

3.2 Saradnja sa drugim organizacijama: EMS bi trebao imati bolju komunikaciju sa LSPD, FIB, SAHP...Kako bi hitne situacije bile realističnije i zanimljivije.

3.3 Više RP scena u bolnici: Organizovanje specijalnih događaja kao što su operacije, nesreće i krizne situacije kako bi EMS bio bolji u radu.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom