Informacije
1. Vaše ime IRL: Luka
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: UTC+01:00
4. Prosjek online po danu: 3+ sati
5. Vaš Discord: squicyx
6. Vaše ingame ime: Luka Swayze
7. Vaš ID:62603
Dodatne informacije
1. Lider za: EMS
2. Zašto želite biti lider ove specifične organizacije?
Mnogi igrači ne igraju RP u EMS-u kako treba, dolaze samo zbog plate ili ne znaju kako se ponašati u medicinskim situacijama. Planiram uvesti strožu selekciju i treninge kako bi svaki član znao svoje zadatke i doprinosio boljem RP-u.
2.3 Aktivnost
Veoma sam aktivan na serveru. Znam kako treba da funkcioniše jedna ozbiljna organizacija i spreman sam da preuzmem odgovornost kako bi EMS radio najbolje moguće.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji
3.1 Obuka novih članova: Svaki doktor mora proći RP trening kako bi znao kako pravilno pružiti pomoć u različitim situacijama.
3.2 Saradnja sa drugim organizacijama: EMS bi trebao imati bolju komunikaciju sa LSPD, FIB, SAHP...Kako bi hitne situacije bile realističnije i zanimljivije.
3.3 Više RP scena u bolnici: Organizovanje specijalnih događaja kao što su operacije, nesreće i krizne situacije kako bi EMS bio bolji u radu.
1. Vaše ime IRL: Luka
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: UTC+01:00
4. Prosjek online po danu: 3+ sati
5. Vaš Discord: squicyx
6. Vaše ingame ime: Luka Swayze
7. Vaš ID:62603
Dodatne informacije
1. Lider za: EMS
2. Zašto želite biti lider ove specifične organizacije?
2.1 Pobosljanje EMS-a
EMS je ključna organizacija na serveru, ali često nema dovoljno doktora na dužnosti ili komunikacija nije na visokom nivou. Kao lider bih postavio jasna pravila rada, smene i obuku kako bi bolnica uvek bila funkcionalna.
2.2 Podizanje kvaliteta RolePlay-aEMS je ključna organizacija na serveru, ali često nema dovoljno doktora na dužnosti ili komunikacija nije na visokom nivou. Kao lider bih postavio jasna pravila rada, smene i obuku kako bi bolnica uvek bila funkcionalna.
Mnogi igrači ne igraju RP u EMS-u kako treba, dolaze samo zbog plate ili ne znaju kako se ponašati u medicinskim situacijama. Planiram uvesti strožu selekciju i treninge kako bi svaki član znao svoje zadatke i doprinosio boljem RP-u.
2.3 Aktivnost
Veoma sam aktivan na serveru. Znam kako treba da funkcioniše jedna ozbiljna organizacija i spreman sam da preuzmem odgovornost kako bi EMS radio najbolje moguće.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji
3.1 Obuka novih članova: Svaki doktor mora proći RP trening kako bi znao kako pravilno pružiti pomoć u različitim situacijama.
3.2 Saradnja sa drugim organizacijama: EMS bi trebao imati bolju komunikaciju sa LSPD, FIB, SAHP...Kako bi hitne situacije bile realističnije i zanimljivije.
3.3 Više RP scena u bolnici: Organizovanje specijalnih događaja kao što su operacije, nesreće i krizne situacije kako bi EMS bio bolji u radu.