Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

roniii

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Pavle
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 4-12h
5. Vaš Discord: ro.ni_
6. Vaše ingame ime: Roni Nugget
7. Vaš ID: 67782

Dodatne informacije

1. Lider za: Emergency Medical Services
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

2.1 Sa svojim vec formiranim timom, smatram da smo izuzetno kvalifikovani za upravljanje EMS-om i imamo mnogo ideja kako da unapredimo roleplay iskustvo.

2.2 Pravedan sam, uvjek cu izdvojiti vrijeme za bilo kojeg clana moje organizacije, nije bitno dal je zamjenik ili medicinski volonter u pitanju. Snalazljiv sam i mogu donositi odluke pod pritiskom. Imam dobre komunikacijske vjestine i znam procedure EMS-a. Odrzao bih redovne sastanke sa clanovima gde bih uzimao sugestije, primenjivo ih, i razgovarao oko unutrasnjih problema, itd.

2.3 Zelim da iskoristim priliku da postanem lider kako bih se razvio kao vodja i stekao vredno iskustvo koje cu primeniti u buducnosti, kako u upravljanju drugim organizacijama, tako i u drugim oblastima svog zivota.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

3.1 Opsti savjeti

Kao Direktor EMS-a, napravio bih fer sistem za napredovanje zasnovan na zasluzi umjesto na popularnosti, gdje bi glavni nacin za rank up bio popunjavanje formulara na bubici, od patrol log-a do log-a za glavnu bolnicu, sve pod nadzorom nadleznih, uz redovne labove s aktivnostima kako bi bili zanimljivi, stalne aktivnosti na bubici kako bi EMS postao inkluzivna organizacija s kvalitetnim roleplayom i zdravom zajednicom za radnike, uključujuci i nocnu smenu koja bi radila do server restarta kako bi se osigurala dostupnost usluga cak i u kasnim satima, uz uvodjenje sistema nagrada za radnika mandata, radnika nedelje, i povećane bonuse za one koji rade nocnu smenu kako bi se motivisali i nagradili najpredaniji clanovi tima. Takodjer, svaka dva dana u suradnji s FIB-om/LSPD-om organizirali bismo regrutacije, buduci da nemamo pristup PDA bazi podataka za provjeru dosijea, a svakodnevno bismo provodili inspekcije zdravlja i po upitu, dali governmentu da obavlja unutrasnju kontrolu radnika i pretrese za ilegalne stvari kako bismo osigurali transparentnost i integritet organizacije.

3.2 Kriterijum za ulazak

14 Godina OOC
8 Godina IC
Cist dosije
Bez tetovaza na glavu i na rukama
Poznavanje osnovnih pravila roleplay-a i grand-a

RANKOVI

30 - 01 | EMS Director
29 - 02 | Deputy Director
28 - 03 | Assistant of Director
27 - 04 | Sef Osoblja
26 - 05 | Direktor Bolnice
25 - 06 | Supervizor
---HC---
24 - 07 | Direktor Hitne Sluzbe
23 - 08 | Sef Labaratorije
22 - Pomocnik Direktora EMS-a
21 - Z. Dir. Hitne Sluzbe
20 - Z. Sefa Labaratorije
---HS---
19 - Trener
18 - Visi Doktor
17 - Hirurg
16 - Doktor
15 - Psihijatar
14 - Anesteticar
13 - Stomatolog
12 - Pilot
11 - Visi Pripadnik H.S.
10 - Visi Lab Tehnicar
9 - Farmaceut
8 - Pripadnik Hitne Sluzbe
7 - Lab Tehnicar
6 - Pripravnik
5 - Medicinski Volonter
4 - Na obuci
3 - Suspend
2 - Odsustvo
1 - Tek ubacen

KODOVI.

10-1 - Povratak svih zaposlenih na parking glavne bolnice.
10-2 - Negativno.
10-3 - Prekid razgovora na centrali.
10-4 - Potvrda / Primljeno.
10-5 - Ponovite poslednji prenos.
10-6 - Zanemarite poslednji prenos.
10-7 - Najava pauze.
10-8 - Povratak sa pauze.
10-20 - Trenutna lokacija?
10-21 - Trenutno stanje situacije?
10-99 - Situacija je završena!

Kod: A - Pad igrice
Kod: B - U + F8