1. Vaše ime IRL: Pavle
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 4-12h
5. Vaš Discord: ro.ni_
6. Vaše ingame ime: Roni Nugget
7. Vaš ID: 67782
Dodatne informacije
1. Lider za: Emergency Medical Services
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1 Sa svojim vec formiranim timom, smatram da smo izuzetno kvalifikovani za upravljanje EMS-om i imamo mnogo ideja kako da unapredimo roleplay iskustvo.
2.2 Pravedan sam, uvjek cu izdvojiti vrijeme za bilo kojeg clana moje organizacije, nije bitno dal je zamjenik ili medicinski volonter u pitanju. Snalazljiv sam i mogu donositi odluke pod pritiskom. Imam dobre komunikacijske vjestine i znam procedure EMS-a. Odrzao bih redovne sastanke sa clanovima gde bih uzimao sugestije, primenjivo ih, i razgovarao oko unutrasnjih problema, itd.
2.3 Zelim da iskoristim priliku da postanem lider kako bih se razvio kao vodja i stekao vredno iskustvo koje cu primeniti u buducnosti, kako u upravljanju drugim organizacijama, tako i u drugim oblastima svog zivota.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
3.1 Opsti savjeti
Kao Direktor EMS-a, napravio bih fer sistem za napredovanje zasnovan na zasluzi umjesto na popularnosti, gdje bi glavni nacin za rank up bio popunjavanje formulara na bubici, od patrol log-a do log-a za glavnu bolnicu, sve pod nadzorom nadleznih, uz redovne labove s aktivnostima kako bi bili zanimljivi, stalne aktivnosti na bubici kako bi EMS postao inkluzivna organizacija s kvalitetnim roleplayom i zdravom zajednicom za radnike, uključujuci i nocnu smenu koja bi radila do server restarta kako bi se osigurala dostupnost usluga cak i u kasnim satima, uz uvodjenje sistema nagrada za radnika mandata, radnika nedelje, i povećane bonuse za one koji rade nocnu smenu kako bi se motivisali i nagradili najpredaniji clanovi tima. Takodjer, svaka dva dana u suradnji s FIB-om/LSPD-om organizirali bismo regrutacije, buduci da nemamo pristup PDA bazi podataka za provjeru dosijea, a svakodnevno bismo provodili inspekcije zdravlja i po upitu, dali governmentu da obavlja unutrasnju kontrolu radnika i pretrese za ilegalne stvari kako bismo osigurali transparentnost i integritet organizacije.
3.2 Kriterijum za ulazak
14 Godina OOC
8 Godina IC
Cist dosije
Bez tetovaza na glavu i na rukama
Poznavanje osnovnih pravila roleplay-a i grand-a
RANKOVI
30 - 01 | EMS Director
29 - 02 | Deputy Director
28 - 03 | Assistant of Director
27 - 04 | Sef Osoblja
26 - 05 | Direktor Bolnice
25 - 06 | Supervizor
---HC---
24 - 07 | Direktor Hitne Sluzbe
23 - 08 | Sef Labaratorije
22 - Pomocnik Direktora EMS-a
21 - Z. Dir. Hitne Sluzbe
20 - Z. Sefa Labaratorije
---HS---
19 - Trener
18 - Visi Doktor
17 - Hirurg
16 - Doktor
15 - Psihijatar
14 - Anesteticar
13 - Stomatolog
12 - Pilot
11 - Visi Pripadnik H.S.
10 - Visi Lab Tehnicar
9 - Farmaceut
8 - Pripadnik Hitne Sluzbe
7 - Lab Tehnicar
6 - Pripravnik
5 - Medicinski Volonter
4 - Na obuci
3 - Suspend
2 - Odsustvo
1 - Tek ubacen
KODOVI.
10-1 - Povratak svih zaposlenih na parking glavne bolnice.
10-2 - Negativno.
10-3 - Prekid razgovora na centrali.
10-4 - Potvrda / Primljeno.
10-5 - Ponovite poslednji prenos.
10-6 - Zanemarite poslednji prenos.
10-7 - Najava pauze.
10-8 - Povratak sa pauze.
10-20 - Trenutna lokacija?
10-21 - Trenutno stanje situacije?
10-99 - Situacija je završena!
Kod: A - Pad igrice
Kod: B - U + F8
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 4-12h
5. Vaš Discord: ro.ni_
6. Vaše ingame ime: Roni Nugget
7. Vaš ID: 67782
Dodatne informacije
1. Lider za: Emergency Medical Services
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1 Sa svojim vec formiranim timom, smatram da smo izuzetno kvalifikovani za upravljanje EMS-om i imamo mnogo ideja kako da unapredimo roleplay iskustvo.
2.2 Pravedan sam, uvjek cu izdvojiti vrijeme za bilo kojeg clana moje organizacije, nije bitno dal je zamjenik ili medicinski volonter u pitanju. Snalazljiv sam i mogu donositi odluke pod pritiskom. Imam dobre komunikacijske vjestine i znam procedure EMS-a. Odrzao bih redovne sastanke sa clanovima gde bih uzimao sugestije, primenjivo ih, i razgovarao oko unutrasnjih problema, itd.
2.3 Zelim da iskoristim priliku da postanem lider kako bih se razvio kao vodja i stekao vredno iskustvo koje cu primeniti u buducnosti, kako u upravljanju drugim organizacijama, tako i u drugim oblastima svog zivota.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
3.1 Opsti savjeti
Kao Direktor EMS-a, napravio bih fer sistem za napredovanje zasnovan na zasluzi umjesto na popularnosti, gdje bi glavni nacin za rank up bio popunjavanje formulara na bubici, od patrol log-a do log-a za glavnu bolnicu, sve pod nadzorom nadleznih, uz redovne labove s aktivnostima kako bi bili zanimljivi, stalne aktivnosti na bubici kako bi EMS postao inkluzivna organizacija s kvalitetnim roleplayom i zdravom zajednicom za radnike, uključujuci i nocnu smenu koja bi radila do server restarta kako bi se osigurala dostupnost usluga cak i u kasnim satima, uz uvodjenje sistema nagrada za radnika mandata, radnika nedelje, i povećane bonuse za one koji rade nocnu smenu kako bi se motivisali i nagradili najpredaniji clanovi tima. Takodjer, svaka dva dana u suradnji s FIB-om/LSPD-om organizirali bismo regrutacije, buduci da nemamo pristup PDA bazi podataka za provjeru dosijea, a svakodnevno bismo provodili inspekcije zdravlja i po upitu, dali governmentu da obavlja unutrasnju kontrolu radnika i pretrese za ilegalne stvari kako bismo osigurali transparentnost i integritet organizacije.
3.2 Kriterijum za ulazak
14 Godina OOC
8 Godina IC
Cist dosije
Bez tetovaza na glavu i na rukama
Poznavanje osnovnih pravila roleplay-a i grand-a
RANKOVI
30 - 01 | EMS Director
29 - 02 | Deputy Director
28 - 03 | Assistant of Director
27 - 04 | Sef Osoblja
26 - 05 | Direktor Bolnice
25 - 06 | Supervizor
---HC---
24 - 07 | Direktor Hitne Sluzbe
23 - 08 | Sef Labaratorije
22 - Pomocnik Direktora EMS-a
21 - Z. Dir. Hitne Sluzbe
20 - Z. Sefa Labaratorije
---HS---
19 - Trener
18 - Visi Doktor
17 - Hirurg
16 - Doktor
15 - Psihijatar
14 - Anesteticar
13 - Stomatolog
12 - Pilot
11 - Visi Pripadnik H.S.
10 - Visi Lab Tehnicar
9 - Farmaceut
8 - Pripadnik Hitne Sluzbe
7 - Lab Tehnicar
6 - Pripravnik
5 - Medicinski Volonter
4 - Na obuci
3 - Suspend
2 - Odsustvo
1 - Tek ubacen
KODOVI.
10-1 - Povratak svih zaposlenih na parking glavne bolnice.
10-2 - Negativno.
10-3 - Prekid razgovora na centrali.
10-4 - Potvrda / Primljeno.
10-5 - Ponovite poslednji prenos.
10-6 - Zanemarite poslednji prenos.
10-7 - Najava pauze.
10-8 - Povratak sa pauze.
10-20 - Trenutna lokacija?
10-21 - Trenutno stanje situacije?
10-99 - Situacija je završena!
Kod: A - Pad igrice
Kod: B - U + F8