Poštavana administracijo , pišem vam zahtjev za unban koji sam dobio zbog generalnog pravila 1,1. Naime prije par godina sam stalno igrao ovaj server i na samom početku nisam baš najbolje pročitao sva pravila. Pošto živim na selu imao sam veoma lošu internet konekciju i u trenutcima kada sam išao na odgovaranje za lidera ili ulaženja u organizacije, išao sam kod prijatelja kako bi mogao bez problema share screenati i igrati igricu, te kako bi ispitavanje brze i lakše prošlo, zato što bi meni stalno pucao net u takvim trenutcima. Nisam znao da je to strogo zabranjeno jer se to smatra dijeljenjem accounta. Ispricavam vam se zbog toga. Bilo mi je jako zabavno igrati na serveru, ali sam prestao zbog previše obaveza i jednostavno nisam imao toliko volje a ni vremena. Prije par dana sam dobio volje i dogovorio se sa starom ekipom sa servera da ponovno zaigramo, ali kada sam pokušao ući u server vidio sam da sam perma banan. Bio bih vam jako zahvalan ako bi mi oprostili i dali još jednu šansu da ponovno zaigram na ovom odličnom serveru. Hvala vam na izdvojenom vremenu!