Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
14167
Players nickname
Ugljesa Rosse
Administrators nickname
Zoki Roki Alen Sikter
Date
Feb 16, 2025
Time
21:45
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/939959/

Biznismen

Player
Player
Ovako kada sam bio na ispitivanju za LSPD naime Zoki Roki me je pitao da li je dozvoljeno da na eventima koristis sledece puske: Mitraljez ja sam rekao ne, snajper ja sam rekao ne, shoutgan bilo koji ja sam rekao sme, ali kratki shoutgan gde skripta dozvoljava, u tom trenutku Alen Sikter se od mutirao i rekao nije tako to ti je greska. Smatram da nisam pogresio nista i da se pogleda ceo POV sa ispitivanja.

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Prihvaceno

Kuratori i Senior Kurator napravili su gresku , za sta im je skrenuta paznja , odgovor koji ste dali za sotgune je tacan , po pravilima servera zabranjeni su sniperi i mitraljezi na eventima , sotgune pravilo ne pominje , to sto skripta ne da na nekim eventima je prica sama za sebe , i naravno ako neko to naglasi jos bolje al ne naglasavanje nije greska.
Samim time Refko kao i Vi ste imali 0 greski , ali nakon sto sam pogledao zadnju rjec obojice i vasa izlaganja Refko je bio uvjereniji i izlozio je stvari za nijansu bolje od Vas , samim time moja odluka je da je Lider ispravno dodjeljen
Takodje nikakve korupcije nije bilo ! Hvala na razumjevanju !​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom