Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
71621
Players nickname
Andrej Broks
Suspect ID
59023 59760
Date of violation
Feb 16, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/yv1VcYsRy98

Andrej Brooks

Player
Player
Likovi su nas uhapsili radi to sto sam nosio drug na ledja i trcao na okolo kod auto pijace dok su oni trazili neko trazen od strane drzave pita drug koji su mi prava kaze imas pravo da mi popusis kurac sa animaciju me vadi iz auto i vuce me turi mi 5 dzvezde a hapsio me za krsenje red i mir a to nije 5 dzvezda a isto tako radim u EMS i nisu zvali da mi daju otkaz nego su me uhapsili samo tako dok sam u drzavnu organizaciju

Popke Magomedov

RETIRED
Player
Likovi su nas uhapsili radi to sto sam nosio drug na ledja i trcao na okolo kod auto pijace dok su oni trazili neko trazen od strane drzave pita drug koji su mi prava kaze imas pravo da mi popusis kurac sa animaciju me vadi iz auto i vuce me turi mi 5 dzvezde a hapsio me za krsenje red i mir a to nije 5 dzvezda a isto tako radim u EMS i nisu zvali da mi daju otkaz nego su me uhapsili samo tako dok sam u drzavnu organizaciju
Kazniti ovog gospodina za G.P 6.17 ajde zz

Daniel Ribolovac

Player
Player
stavi pov od cele situacije??

Vuk Cappone

Senior Administrator
Senior Administrator
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu. Dostavite POV od pocetka situacije

Za dostavljanje duzeg POV-a imate 6 sati

Svaki naredni Offtop ce biti kaznjen

Status
Not open for further replies.
Top Bottom