Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
70380
Players nickname
pudlica macher
Suspect ID
36265
Date of violation
Feb 17, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/forums/117/post-thread

Djole#Purplehaze2025

#purplehazeteam420
Player
mi smo tu dosli gore u 39 i campali do 44, to sto si ti pao sa krova pre vremena tvoj problem brato.
na tvom povu se vidi da si u 39 skocio dole tkd ono ne vidi se u koliko sekundi tacno.. zalim slucaj u potpunosti, ja imam snimljen pov od 44 kad smo usli i stajali na istom mestu gde si ti bio prvobitno na povu

drugo pudlice reci mi da li zelis da ja propricam preko foruma ko si ti pa da ti se i taj acc ugasi?

trece, imao si PLAVI RENT ispred elektrane, eto ti jedan od dokaza da znas da smo se mimoisli sa tobom bukv par sekundi pre zone posto nam ocigledno ne verujes, a nisi nam zatrazio ni pov niti pitao kako smo dosli gore, vec si odma posumnjao na BA :)

Last edited:

Deda Nikola

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
  • Molim ID 24760 i 36265 da dostave POV gde se vidi kako su ušli na događaj Rat za resurse u 05:44 datuma 17.02.2025. Rok 12h

diki

Player
Player
mi smo tu dosli gore u 39 i campali do 44, to sto si ti pao sa krova pre vremena tvoj problem brato.
na tvom povu se vidi da si u 39 skocio dole tkd ono ne vidi se u koliko sekundi tacno.. zalim slucaj u potpunosti, ja imam snimljen pov od 44 kad smo usli i stajali na istom mestu gde si ti bio prvobitno na povu

drugo pudlice reci mi da li zelis da ja propricam preko foruma ko si ti pa da ti se i taj acc ugasi?

trece, imao si PLAVI RENT ispred elektrane, eto ti jedan od dokaza da znas da smo se mimoisli sa tobom bukv par sekundi pre zone posto nam ocigledno ne verujes, a nisi nam zatrazio ni pov niti pitao kako smo dosli gore, vec si odma posumnjao na BA :)
kako kad na mom povu je 39min i 59sec koliko dobro lazes???

Deda Nikola

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.

• ID 36265 dobit će kaznu za Generalno Pravilo 6.17
  • Zabranjeno je koristiti OBS i bilo koji sličan softver za snimanje. Svi slojevi moraju biti snimljeni.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom