sve u pov
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Molim administraciju da obrate pozornost na ovaj pov jer se vidi da ne snima sve slojeve sto spada pod pravilo G.P 6.17 sto je zabrana 30 dana, jer na povu lik prica s nekim a to se ne vidi na povu, jasno se vidi na pocetku povasve u pov
sve u pov
Pajseru ovako kao prvo ne mora da znaci da mora overlay da je upaljen za da se vidi bitno je da se cuje a to sto le[ptani krse pravila bogami i treba da ih kaci iskreno pa ce da se kurci posle od demorgan i da placeMolim administraciju da obrate pozornost na ovaj pov jer se vidi da ne snima sve slojeve sto spada pod pravilo G.P 6.17 sto je zabrana 30 dana, jer na povu lik prica s nekim a to se ne vidi na povu, jasno se vidi na pocetku pova
dobro da si mi ti pametan preko laznog foruma se pravit pametan hahahPajseru ovako kao prvo ne mora da znaci da mora overlay da je upaljen za da se vidi bitno je da se cuje a to sto le[ptani krse pravila bogami i treba da ih kaci iskreno pa ce da se kurci posle od demorgan i da place![]()
Ja jedino govorim cinjenicu jesam ja mozda kriv ti sto krsis pravila ne epa koj kurac mene zajebavasdobro da si mi ti pametan preko laznog foruma se pravit pametan hahah
Hahah lagano druze laganoJa jedino govorim cinjenicu jesam ja mozda kriv ti sto krsis pravila ne epa koj kurac mene zajebavas![]()
Sta bre polako druze oces da te silujem sadHahah lagano druze lagano
Sta bre polako druze oces da te silujem sad
Znamo znamo zato te jebu
HAHAH jako si mi bitan preko laznog foruma hahaZnamo znamo zato te jebu
Idi igraj mc sa tim govnetomHAHAH jako si mi bitan preko laznog foruma haha
eo ti malo da te smiri
miran budi dijete mojeIdi igraj mc sa tim govnetom