Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Konstantno kršenje pravila VDM PG GP 3.1 | 59760

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
59764
Players nickname
Benjamin_Wayne
Suspect ID
59760
Date of violation
Feb 17, 2025
Time of violation
20:45
Proofs
https://studio.youtube.com/video/PlHW6onY8es/edit

Benjamin_Wayne

Player
Player
lik nas udara s autom i ganja bez razloga govori da smo kreteni normalno pocnemo pucat na njeg on hapsi i veže druga dok drzimo puske na njemu i pucamo

Benjamin_Wayne

Player
Player
e ovako upravo mi je lik piso nekoliko kazni po 50 hiljada bez razloga nit sam bio blizu njega i napisao mi je potragu nisam imao sve na kamerici jer sam krenuo snimat kad je pisao kazne zamolio bi da se ovo sve pregleda u logovima sto je upravo radio jer ovo je tesko abjuzanje

Alen Makedounat

Player
Player
e ovako upravo mi je lik piso nekoliko kazni po 50 hiljada bez razloga nit sam bio blizu njega i napisao mi je potragu nisam imao sve na kamerici jer sam krenuo snimat kad je pisao kazne zamolio bi da se ovo sve pregleda u logovima sto je upravo radio jer ovo je tesko abjuzanje
Au kako laze momak ja ga hapsio...

Benjamin_Wayne

Player
Player
nisam uspio snimit kad mi je pisao kazne tacnije snimak mi je sacuvan samo zadnjih 11 sekundi jer sam napunio memoriju al lik mi je pisao kazne i wl a nije bio ni blizu mene i to sve nakon sto sam napravio ovu prijavu ako moze ovo da se sankcionise pod hitno

Benjamin_Wayne

Player
Player
sve mozete pregledat u logovima pisao mi je kazne kad me hapsio i ponovo je pisao kazne maloprije kad sam izasao iz zatvora

Benjamin_Wayne

Player
Player
nek pregledaju logove sto si pisao kazne u vrijeme kad nisam bio u zatvoru ne moram ja za sve imat dokaze ocigledno krsis pravila na svakom cosku

Allen Sikter

Senior Administrator
Senior Administrator
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zakljucati ovu zalbu
Molimo vas dostavite POV cele situacije
rok 12h

Napomena
Sto se tice navedeno Konstantno kršenje pravila mozete napraviti novu zalbu samo vezano za to​

Benjamin_Wayne

Player
Player
druze pov ti pocinje kad su se zabili u nas tu je pocetak nema prije tog nikakvog kontakta s njima nit ista tu se lik iz cista mira pocinje zabijat u nas

Benjamin_Wayne

Player
Player
Ovo ako odbijete cjeli instant replay sam ubacio sve sto sam imao za sta sam imao memorije da snimim
ne budel prihvaceno ja uc na srv vise necu nikad et pa vi branite ovu djecurliju slobodno

Allen Sikter

Senior Administrator
Senior Administrator
Nakon pregleda dokaza odlucio sam Odbiti ovu zalbu
Razdvojite zalbe napravite zalbu za pravilo koji igrac krsi , Primer za VDM PG G.P 6.15 CL itd..

Sto se tice Konstantno krsenje pravila napravite posebna zalba samo vezano za to pravilo !​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom