Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
36256
Players nickname
Djole_Purplehaze
Administrators nickname
Deda_Nikola
Date
Feb 17, 2025
Time
0000
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/946415/#post-3320259

Djole#Purplehaze2025

#purplehazeteam420
Player
Pozdrav administraciji,

Approvovana je zalba protiv mene za G.P 6.17 od strane administratora Deda Nikola.
Ne protivrecim njegovoj odluci, samo trazim da mi se da druga sansa iz par razloga:

1. ID 36256 sam, star vec skoro 2 godine mozda i vise i imam sveukupno 2-3 zalbe na forumu, od kojih je samo jedna prihvacena i to danas, sto znaci da nisam igrac koji krsi pravila.
2. Dobio sam ban za G.P 6.17, ali zelim priloziti dokaz da je ovo bilo skroz van moje moci i da koristim NVIDIA App snimanje, i da je ovo neka greska ili u driveru ili u snimanju jer se nekad desi da zabode mikrofon i ovo je generalno greska NVIDIE koju vise ljudi dozivljava i prijavljuje svaki dan. Evo jedan od dokaza da je ovaj video snimljen u NVIDIA Appu, ako treba vise dokaza napisite ovde: 3. Smatram da zasluzujem drugu sansu jer sam neproblematican igrac i volim da igram na ovom projektu!

Hvala puno na vasem vremenu! 💖

Djole#Purplehaze2025

#purplehazeteam420
Player
U slucaju da se ova zalba razmotri pre mog bana, zelim reci da je samo odobren moj ban a da jos uvek nisam dobio ban in-game! Hvala punooo!

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Prihvaceno

Ovaj put kazna skinuta. Upali Desktop capture opciju u nvidia app !
1739880192062.png

Status
Not open for further replies.
Top Bottom