Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
59764
Players nickname
Benjamin_Wayne
Suspect ID
59760
Date of violation
Feb 17, 2025
Time of violation
20:45
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=PlHW6onY8es

Benjamin_Wayne

Player
Player
Cijelo vrijeme govori da smo pičke kreteni provocira i vrijeđa toxic pd
Ja i drug smo već kažnjeni za GP 6.15
Red bi bio da se završi i ovo za vrijeđanje ja sam znao dobit po 5-7 dana i za to kretenu i takve sitnice "pičko"i tako dalje ta neka vrijeđanja

Alen Makedounat

Player
Player
Cijelo vrijeme govori da smo pičke kreteni provocira i vrijeđa toxic pd
Ja i drug smo već kažnjeni za GP 6.15
Red bi bio da se završi i ovo za vrijeđanje ja sam znao dobit po 5-7 dana i za to kretenu i takve sitnice "pičko"i tako dalje ta neka vrijeđanja
Bukvalno ti je admin vec pregledavo isti pov i nisam kaznjen samo si momak jako glup pa ne kuzis da ti je ovo jedna u nizu velikih gresaka, a za greske dolaze posljedice

Benjamin_Wayne

Player
Player
koje posljedice zasto admini ne pregledaju logove
nije mi sacuvalo snimak od 5 minuta vec od 11 sekundi imam na videu da si mi napisao wanted level kad sam izasao iz zatvora i krenuo prema gradu + si mi napisao nekoliko kazni od 50.000$ nakon sto sam izasao iz zatvora prije te potjere koju si ispisao nakon sto sam te prijavio prvi put bez razloga si mi pisao kazne i wl nisam bio ni blizu tebe abuser si teski

Benjamin_Wayne

Player
Player
zamolio bih admine da pregledaju logove od te situacije jer mi na kamerici nije sacuvan taj dio kad pise kazne na slijepo po 50.000$ ja prethodno nisam bio hapsen nit sam imao kazne sad imam 250.000$ kazni

Status
Not open for further replies.
Top Bottom