Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review Konstantno kršenje pravila | 59764

Your ID
59760
Players nickname
Alen Makedounat
Suspect ID
59764
Date of violation
Feb 18, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/768527/

Alen Makedounat

Player
Player
Momak nezna da rp-a i tocka
SVE OVO SU SAMO FORUM KAZNE U MANJE OD 4 MJESECA RASPONA... A DA NE GOVORIM KAKAV JE INGAME, PSUJE OBITELJI I MAJKE LJUDIMA, PUCA BEZ BROJANJA, KLASIK UNIŠTAVAČ RP-A!

Benjamin_Wayne

Player
Player
nek ti znas rpat ti abjuzas druze komande udjes u pd i pises ljudima potjere i kazne bez razloga i bez da si blizu njih klasicni abjuzer ne znam kako takvi likovi uopste mogu ulazit u policiju al hajde pazi sljedecu zalbu kad zbrojim tvoje kazne i sta ti radis Kill RP teški

Aksa Hadid

Player
Player
Momak nezna da rp-a i tocka
SVE OVO SU SAMO FORUM KAZNE U MANJE OD 4 MJESECA RASPONA... A DA NE GOVORIM KAKAV JE INGAME, PSUJE OBITELJI I MAJKE LJUDIMA, PUCA BEZ BROJANJA, KLASIK UNIŠTAVAČ RP-A!
Gramatika ti je jača strana

Benjamin_Wayne

Player
Player
ma frajeru malo krivo sto krsi pravila pa bude prijavljen da je ovo pravi rp ovakvi ne bi uopste mogli pristupit serveru svaki dan me neko tjera da krsim pravila poput ovih likova sve se vidi u mom povu lik provocira narusava mir i onda kad ga neko ubije glumi zrtvu

Alen Makedounat

Player
Player
ma frajeru malo krivo sto krsi pravila pa bude prijavljen da je ovo pravi rp ovakvi ne bi uopste mogli pristupit serveru svaki dan me neko tjera da krsim pravila poput ovih likova sve se vidi u mom povu lik provocira narusava mir i onda kad ga neko ubije glumi zrtvu
Vazi odmaraces ti

Hanibal Wayne

Player
Player

Alen Makedounat eee moj klohianeru nek administracija pogleda tvoje prvo zalbe pa onda od svi ostali nasao mu se pravi da komentarise i bolestan si druze u glavu jer igricu smatras kao zivot pises kazne in game preko id ne preko pasosa ko je tebe stavio da radis u policiji glumis mangupa u igri nesto mafijas kidarica ona mrtva pozzz klosaru​

Top Bottom