Osnovne informacije
1. Vaše ime IRL: Vudi Dorocki2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 6-8 sati
5. Vaš Discord: vudidorocki
6. Vaše ingame ime: Vudi Dorocki
7. Vaš ID: 19775
Dodatne informacije
1. Lider za:
Ballas Gang2. Zašto želite biti lider ove specifične organizacije?
Iskustvo u vođenju kriminalnih organizacijaImam dugogodišnje iskustvo u RolePlay zajednici, posebno u vođenju kriminalnih organizacija. Radio sam sa različitim organizacijama, od uličnih bandi do mafijaških struktura, što mi daje široko razumevanje kako gangovi funkcionišu unutar RP-a. Učestvovao sam u vođenju organizacija koje su dominirale serverom, ali uvek na temelju kvalitetnog RolePlay-a, a ne samo PvP-a.
Razvijen osećaj za organizaciju i timski rad
Kao lider, smatram da je ključ uspeha dobra organizacija i disciplina unutar grupe. Struktura organizacije mora biti jasno definisana, svako treba imati svoju ulogu i zadatke. Radim na stvaranju tima lojalnih, sposobnih i ozbiljnih igrača koji žele da doprinesu u stvaranju realističnog i zabavnog RP iskustva.
Strast prema RP-u i vizija za Ballas Gang
Moj cilj je razviti Ballas Gang u najjači crime-org u Los Santosu, ali kroz priču i karakterizaciju, a ne samo puko pucanje. Želim da stvorimo uličnu kulturu, hijerarhiju i reputaciju koje će privući ozbiljne RP igrače. Ova organizacija neće biti samo još jedan "gang", već će imati svoje principe, pravila i autentičan način rada.
3. Moj plan i vizija za Ballas Gang
1. Stvaranje identiteta organizacije- Specifičan RP stil – Fokus na gangsta kulturu, karakterističan način govora, oblačenja i ponašanja.
- Unutrašnja pravila – Svaki član mora poštovati hijerarhiju i pravila RP-a. Opušteno ponašanje van RP-a je u redu, ali unutar organizacije mora postojati disciplina.
- Kvalitet pre kvantiteta – Bolje imati 10 aktivnih i lojalnih članova nego 50 neorganizovanih igrača.
- Trgovina drogom – Stvaranje mreže dilera u Los Santosu, prodaja na ulicama.
- Oružani kriminal – Ilegalna prodaja oružja, nabavka i krijumčarenje.
- Pljačke i reketiranje – Iznuđivanje zaštite, otimanje novca, talačke...
3. Poboljšanje odnosa sa policijom i vladinim frakcijama
- Korupcija i podmićivanje – Stvoriti mrežu korumpiranih policajaca koji nam mogu pružiti informacije ili pomoć.
- Unutrašnji doušnici – Regrutovati igrače iz drugih frakcija kao doušnike koji će nam dostavljati poverljive informacije.
4. Kako bih poboljšao RolePlay unutar organizacije?
1. Organizacija unutar bande- Precizna hijerarhija – lider, desna ruka, kapetani, vojnici, regruti.
- Pravila ponašanja – svi članovi moraju poštovati kodeks gang-a i RP servera.
- Trening i testiranje novih članova – novi igrači moraju pokazati osnovno RP znanje pre nego što postanu punopravni članovi.
- Velike ilegalne operacije – džeparenje, pljačke prodavnice i obračuni sa rivalskim gangovima.
- Unutrašnje priče – razvoj karaktera članova bande kroz RP situacije.
- Simulacija pravog gangsterskog načina života – uvođenje rituala, okupljanja, banditskih kodova i simbola.
- Održavanje redovnih sastanaka u igri i na Discordu.
- Uvođenje posebnih kanala za RP planove i organizaciju unutar bande.
- Strogo poštovanje pravila servera kako bismo izbegli nepotrebne kazne i probleme.
5. Zaključak – Zašto bih bio dobar lider Ballas Ganga?
Iskusan lider – Dugo sam u RP zajednici i znam kako voditi kriminalnu organizaciju na visokom nivou.Odgovornost i disciplina – Poštujem RP pravila i trudim se da izbegnem toksično ponašanje ili nepotrebne sukobe.
Vizija i dugoročni plan – Želim da Ballas Gang postane prepoznatljiv po svom RP-u, a ne samo po pucnjavi i haosu.
Fokus na kvalitetan RP – Prioritet mi je zabavan i realističan RP, sa ulogama, pričama i interakcijama koje podižu atmosferu servera.
Ukoliko dobijem priliku da budem lider Ballas-a, garantujem ozbiljnost, posvećenost i profesionalizam u vođenju ove organizacije. Spreman sam da se maksimalno posvetim ovom zadatku i dokažem da Ballas može postati najdominantnija i najorganizovanija kriminalna organizacija na serveru.
Hvala na čitanju i srećno ostalim kandidatima!!!