Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration Leader za Ballas Gang| Vudi Dorocki

Vudi Dorocki

Player
Player

Osnovne informacije

1. Vaše ime IRL: Vudi Dorocki
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 6-8 sati
5. Vaš Discord: vudidorocki
6. Vaše ingame ime: Vudi Dorocki
7. Vaš ID: 19775

Dodatne informacije

1. Lider za:

Ballas Gang

2. Zašto želite biti lider ove specifične organizacije?

Iskustvo u vođenju kriminalnih organizacija
Imam dugogodišnje iskustvo u RolePlay zajednici, posebno u vođenju kriminalnih organizacija. Radio sam sa različitim organizacijama, od uličnih bandi do mafijaških struktura, što mi daje široko razumevanje kako gangovi funkcionišu unutar RP-a. Učestvovao sam u vođenju organizacija koje su dominirale serverom, ali uvek na temelju kvalitetnog RolePlay-a, a ne samo PvP-a.

Razvijen osećaj za organizaciju i timski rad
Kao lider, smatram da je ključ uspeha dobra organizacija i disciplina unutar grupe. Struktura organizacije mora biti jasno definisana, svako treba imati svoju ulogu i zadatke. Radim na stvaranju tima lojalnih, sposobnih i ozbiljnih igrača koji žele da doprinesu u stvaranju realističnog i zabavnog RP iskustva.

Strast prema RP-u i vizija za Ballas Gang
Moj cilj je razviti Ballas Gang u najjači crime-org u Los Santosu, ali kroz priču i karakterizaciju, a ne samo puko pucanje. Želim da stvorimo uličnu kulturu, hijerarhiju i reputaciju koje će privući ozbiljne RP igrače. Ova organizacija neće biti samo još jedan "gang", već će imati svoje principe, pravila i autentičan način rada.

3. Moj plan i vizija za Ballas Gang

1. Stvaranje identiteta organizacije

• Specifičan RP stil – Fokus na gangsta kulturu, karakterističan način govora, oblačenja i ponašanja.
  • Unutrašnja pravila – Svaki član mora poštovati hijerarhiju i pravila RP-a. Opušteno ponašanje van RP-a je u redu, ali unutar organizacije mora postojati disciplina.
  • Kvalitet pre kvantiteta – Bolje imati 10 aktivnih i lojalnih članova nego 50 neorganizovanih igrača.
2. Fokus na kriminalne aktivnosti

• Trgovina drogom – Stvaranje mreže dilera u Los Santosu, prodaja na ulicama.
  • Oružani kriminal – Ilegalna prodaja oružja, nabavka i krijumčarenje.
  • Pljačke i reketiranje – Iznuđivanje zaštite, otimanje novca, talačke...

3. Poboljšanje odnosa sa policijom i vladinim frakcijama

• Korupcija i podmićivanje – Stvoriti mrežu korumpiranih policajaca koji nam mogu pružiti informacije ili pomoć.
  • Unutrašnji doušnici – Regrutovati igrače iz drugih frakcija kao doušnike koji će nam dostavljati poverljive informacije.

4. Kako bih poboljšao RolePlay unutar organizacije?

1. Organizacija unutar bande

• Precizna hijerarhija – lider, desna ruka, kapetani, vojnici, regruti.
  • Pravila ponašanja – svi članovi moraju poštovati kodeks gang-a i RP servera.
  • Trening i testiranje novih članova – novi igrači moraju pokazati osnovno RP znanje pre nego što postanu punopravni članovi.
2. Stvaranje RP događaja i priča

• Velike ilegalne operacije – džeparenje, pljačke prodavnice i obračuni sa rivalskim gangovima.
  • Unutrašnje priče – razvoj karaktera članova bande kroz RP situacije.
  • Simulacija pravog gangsterskog načina života – uvođenje rituala, okupljanja, banditskih kodova i simbola.
3. Aktivna komunikacija i koordinacija

• Održavanje redovnih sastanaka u igri i na Discordu.
  • Uvođenje posebnih kanala za RP planove i organizaciju unutar bande.
  • Strogo poštovanje pravila servera kako bismo izbegli nepotrebne kazne i probleme.

5. Zaključak – Zašto bih bio dobar lider Ballas Ganga?

Iskusan lider – Dugo sam u RP zajednici i znam kako voditi kriminalnu organizaciju na visokom nivou.
Odgovornost i disciplina – Poštujem RP pravila i trudim se da izbegnem toksično ponašanje ili nepotrebne sukobe.
Vizija i dugoročni plan – Želim da Ballas Gang postane prepoznatljiv po svom RP-u, a ne samo po pucnjavi i haosu.
Fokus na kvalitetan RP – Prioritet mi je zabavan i realističan RP, sa ulogama, pričama i interakcijama koje podižu atmosferu servera.

Ukoliko dobijem priliku da budem lider Ballas-a, garantujem ozbiljnost, posvećenost i profesionalizam u vođenju ove organizacije. Spreman sam da se maksimalno posvetim ovom zadatku i dokažem da Ballas može postati najdominantnija i najorganizovanija kriminalna organizacija na serveru.

Hvala na čitanju i srećno ostalim kandidatima!!!

Mihajlo Jelic

Player
Player
Ovaj prijavni tekst pokazuje izuzetnu ozbiljnost, iskustvo i posvećenost RP-u. Kandidat jasno definiše svoju viziju za Ballas Gang, fokusirajući se na kvalitetan RolePlay, organizaciju i autentičnost ulične bande. Njegov plan je detaljan, promišljen i usmeren na dugoročan uspeh, što ga čini idealnim liderom. Sa iskustvom u vođenju kriminalnih organizacija, disciplinom i strašću za RP-om, sigurno bi podigao nivo igre na serveru. Definitivno jak kandidat koji bi Ballas pretvorio u respektabilnu i moćnu organizaciju! 💪🔥

Mihajlo Jelic

Player
Player
Kad citan ovo ko da slusam Masana Lekica
Brate, ako ti moj tekst zvuči kao Mašan Lekić, onda si očigledno ceo život bio samo gledalac priča o kriminalu, dok sam ih ja živeo. Možda ti zvuči kao dokumentarac jer si navikao da pratiš priče o ljudima sa ulice iz fotelje, ali razlika je što ja pišem iz iskustva – makar i u RolePlay svetu.

Zamisli ovo: Beogradski asfalt, kiša tapka po haubi starog BMW-a, ulična svetla bacaju dugačke senke po oronulim zgradama. U tim senkama se kriju oni koji znaju pravila igre – oni koji ne ostavljaju tragove osim u pričama koje se šapuću po kraju. Ja sam neko ko je odrastao na tim pričama, ali nisam ostao samo slušalac. Ulica te nauči da nije sve u sirovoj snazi, već u mozgu, organizaciji i pravim potezima u pravom trenutku.

Znaš ono kad kažu – neki pričaju, neki rade? Pa eto, izgleda da sam u tvom slučaju ja onaj koji radi, a ti onaj koji priča. Razlika između nas dvojice je što tebe fascinira Mašan Lekić, a mene fascinira kako da stvorim priču koju će drugi pričati.

Mi ne verujemo da vuk dlaku menja, cud menja, dlaku moguce, a cud nikada.:cool:

Vudi Dorocki

Player
Player
Brate, ako ti moj tekst zvuči kao Mašan Lekić, onda si očigledno ceo život bio samo gledalac priča o kriminalu, dok sam ih ja živeo. Možda ti zvuči kao dokumentarac jer si navikao da pratiš priče o ljudima sa ulice iz fotelje, ali razlika je što ja pišem iz iskustva – makar i u RolePlay svetu.

Zamisli ovo: Beogradski asfalt, kiša tapka po haubi starog BMW-a, ulična svetla bacaju dugačke senke po oronulim zgradama. U tim senkama se kriju oni koji znaju pravila igre – oni koji ne ostavljaju tragove osim u pričama koje se šapuću po kraju. Ja sam neko ko je odrastao na tim pričama, ali nisam ostao samo slušalac. Ulica te nauči da nije sve u sirovoj snazi, već u mozgu, organizaciji i pravim potezima u pravom trenutku.

Znaš ono kad kažu – neki pričaju, neki rade? Pa eto, izgleda da sam u tvom slučaju ja onaj koji radi, a ti onaj koji priča. Razlika između nas dvojice je što tebe fascinira Mašan Lekić, a mene fascinira kako da stvorim priču koju će drugi pričati.

Pametno zboris

Markoooo

Player
Player

Dobar si brate

Mihajlo Jelic

Player
Player
Добар си братe
Брате, знао сам да ћеш на крају сконтати, није лако игнорисати квалитет. Требало ти је мало времена, али капирам – неки људи се прво спрдају са оним што не разумеју, а тек касније скапирају да су се зезали са нечим значајним. Али ајде, ценим што си смогао снаге да признаш. То је први корак како се стварају схватају и стварно излажу.

Види, није фора само причати приче – фора је живети их, било у РолеПлаи-у, било у стварном свету. А ја не пишем само речи, ја стварам нешто што ће други памтити. Можеш да се спрдаш, можеш да хејтујеш, али на крају дана – ти си овде и даље, пратиш сваки мој пост, сваки мој покрет. Шта ти то говори?

Зато боље на време заузми страну – или ћеш бити део приче, или само још један лик са трибина који посматра како се игра одвија. 😎🔥

Ckei Alcapone

BOSS
Leader of unofficial org
Svaka pohvala za kandidata Vudija sve najbolje i najlepse ako postane lider balasa neka ti je sa srecom, znam da si covek od kvaliteta i dosta bi promenio rp pricu sa ovim postupkom samo jedna jedina stvar koju bih ti hteo reci nemoj se posle prokurciti jer je ovo jako vazan deo u tvojoj karijeri. S’ pozdravom Ckei

Mihajlo Jelic

Player
Player
Svaka pohvala za kandidata Vudija sve najbolje i najlepse ako postane lider balasa neka ti je sa srecom, znam da si covek od kvaliteta i dosta bi promenio rp pricu sa ovim postupkom samo jedna jedina stvar koju bih ti hteo reci nemoj se posle prokurciti jer je ovo jako vazan deo u tvojoj karijeri. S’ pozdravom Ckei
Brate, cenim lepe reči i podršku, to znači dosta. Znaš kako kažu – pravi lider se ne menja kad dođe na vrh, nego ostaje isti onaj koji je bio dok se penjao. Ne brini, ostaje Vudi dosledan sebi, samo će sada imati priliku da podigne priču na viši nivo. Ako postane lider, biće ovo era Ballasa koju će svi pamtiti.

Pozdrav za tebe, brate, i vidimo se! 😎🔥

Top Bottom