Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Admin Abuse Nepoznati Admin | for Mujo - Abraham - Aldin

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
0000
Players nickname
Emanuel Hllix
Suspect ID
72080 71623
Date of violation
Feb 18, 2025
Time of violation
20:01
Proofs
https://gta5grand.com/forum/

Emanuel27

Player
Player
Poštovana Administracijo danas sam krao panele i došao je ID:72080 i ID:71623 ja sam ubio njih, ovome 72080 ispalo je oruzje te je ID:72080 u 19:57 ležao mrtav na podu i nakon 20 sekundi do pola minute igrač se magicno teleportirao 150-200m dalje i bio je ziv sa oruzijem u rukama te pancirom. Nakon toga vraca se na mjesto događaja ponovno ga ubijam i on leži na podu te dolazi clan Los santos Vagosa u 19:59 gdje ga ja upozoravam da ode odatle, dok ja razgovaram sa id 71623 njegov kolega 72080 leži na podu i odjednom ga neko ispucava i šalje u bolnicu s tim da 71623 nije imao oružije i nije pucao u 72080. U puni sat ja sam kupio ukradene panele i dotični gospodin 72080 ponovno se stvara na mjestu događaja u manje od minute ponavlajuci da je doticni poslan u bolnicu i da se nije mogao tako brzo vratiti iz bolnice do određene lokacije.Ja vjerujem da navedena dva gospodina imaju pomoč korumpiranog administratora jer cijela ova priča upučuje na to.Unaprijed zahvaljujem na čitanju ove žalbe i molio bih da ovu žalbu pregledaju Mujo,Abraham ili Aldin i obrate pažnju za teleport od strane nepoznatog administratora od vremena 19:57-20:01 dana 18.2.2025. Ako se ispostavi da je ova žalba istinita strogo zahtjevam da se dotični administrator kazni i da ga se blacklista iz administratorskog tima jer nam takvi administratori samo uništavaju projekat.
Lijep pozdrav i još jednom hvala na čitanju ove žalbe.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom