Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Dimi Tartuf

Player
Player
Ime: Hugo Icee
Pol: Muski
Starost: 16
Nacionalnost: Balkanac
Mesto rođenja:Srbija
Boja očiju: Plava
Visina: 164 cm
Težina: 63 kg
Kosa: Belo sivkasta
Tetovaže:Nemam
Prednosti: Dobar pucac strpljiv komunikativan.
Slabost Zene
Majka:Natasa
Otac:Nenad

Životna priča:

Hugo je bio mladi dečko, rođen u malom selu na obali rijeke. Njegov otac,Nenad bio je poznat u selu kao težak i snažan čovjek, ali njegova snaga nije bila samo fizička. Nenad imao neobičan dar – bio je neustrašiv i nije se bojao ničega. Bez obzira na to što je život bio pun borbi i teškoća, Nenad je uvijek gledao prema naprijed, nikada ne dopuštajući da ga povuku tuga ili gubitak. Sve dok jednog dana nisu uletjeli pljačkasi i prijetili mom ocu,Hugo(JA) se sakrivao ispod kreveta.Otac Nenad se odupirao i pokusao spasit sebe i sina.Drugi plačkas je uzeo pistolj i upucao mog oca.Ja sam sve to vidio mojim suznim ocima,te sam se sjetio da u koferu pored mene je od oca pistolj,uzeo sam pistolj polako izasao ipod kreveta.U strahu i tugi sam upucao jednog pljačkasa, drugi me video i krenuo prema meni,da osvetim oca ubio sam i drugog.Nisam znao sta bi sa sebom pa sam posao u grad Los Santos.Na putu prema gradu vidjela ga je policija,Hugo od tuge nije bjezao.Policija je vidjela pistolj prisla mu i uhapsila ga, je sa samo 10 godina bio u zatvoru.Bio je u zatvoru do svoje 13 godine.U zatvoru je naucio razne stvari.Dok je izasao iz zatvora upoznao je dosna novih prijatelja.Oni su samom nasli familiju u kojoj cemo svi zajedno zivjet i donosit odluke.Sve dok jednog dana nije dosao klosar(Danilo).Sa kojim je Hugo imao cesto sukobe.Danilo(klosar)preokrenuo je Hugovog prijatelja protiv njega.Posto je Hugo bio u zatvoru znao se branit 2 na 1 i savladao ih.Hugo je otisao od te porodice.Nasao je novog prijatelja sa kojim je napravio pravu pricu.Hugo i njegov prijatelj su skupa radili da skupe novac za kucu.Skupi su 100k i kupili manju kucu i uzivali u zivotu.

ISHODI:

1.Hugo može ići u 2v1 zbog svog prijasnjeg iskustva

2.Hugo može zbog iskustva koje je stekao ranije da koristi bilo koje Heavy oružje uključujući Heavy sniper, shotgun i LMG

3.Hugo može da veze, vuce,ubaci u auto, krade gotovinu ,dize lice,pretrazuje(sa svih strana) sa pistoljem i tejzerom u ruci

4.Hugo može da vozi automobile koji su namijenjeni za offroad do 60km/h( Nema PG-a vožnje poput skakanja sa stena, preko jezera itd)

5.Hugo moze razbiti kamericu pomocu /me /do /try komandi

6.Hugo može koristiti oružje bez serijskih oznaka

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom