Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Daniel123

Player
Player
Joined
Mar 21, 2022
Messages
145
Ime: Daniel Laktić
Pol: Muški
Godine: 28
Rođen: 02.06.1994
Mesto rođenja: Los Santos
Državljanstvo: Američko
Poreklo: Balkansko
Otac/Majka: Trevor Laktić / Olivia Laktic
Visina: 184cm
Težina: 92kg
Boja očiju: Smeđa
Boja kose : Tamno braon
Tetovaže: Nema
Ožiljci: Na podlaktici



Osobine: Strog, živčan, snalažljiv, voli adrenalin.

Hobi: Američki fudbal, teretana, biciklizam.



Daniel je rođen i ceo život proveo u Los Santosu. Ulice grada Los Santosa naučile su ga svemu i svačemu. Zbog iznenadnog srčanog udara, Daniel kao mali ostaje bez oca. Majka preuzima ulogu oba roditelja, međutim Daniel u majci nikada nije video ono što je video u ocu. Sam grad Los Santos i ulice grada počinju da oblikuju ličnost mladog Daniela. Kao mali, a kasnije kao i tinejdžer imao je stalno veliki krug prijatelja oko sebe. Mnogi su mu pomagali, međutim bilo je onih koji su hteli da ga vrbuju u svoje bliže krugove bandi. Na nagovor jednog njegovog prijatelja, barem u tom trenutku Daniel je smatrao da mu je prijatelj, odlučuje da ode do vođe obližnje bande. Vođa bande, NN, uvidevši da Daniel nema oca, niti zaleđinu, odlučuje da ga ubaci u svoju bandu, postavljajući ga na mesto čuvara na ulazu u u geto. Daniel je proveo jedan dan na dežuranju i shvatio je da to nije ono što on želi da bude. Shvatio je da je svoju dotadašnju "zdravu" sredinu, zamenio za "nezdravu", da se našao u krugu loših ljudi, loših stvari, loših dešavanja. Tokom tog prvog dana došlo je i do pucnjave na ulazu u getu, pošto je policija jurila nekog od "njegovih". U tom trenutku se upalila lampica u Danielovom mozgu i pomislio je da možda želi da se nađe sa druge strane zakona.

Daniel odlučuje sutradan da napusti bandu, međutim vođa NN se oštro suprotstavljao tome i pokušava da ga ubedi da oni mogu da budu njegova nova porodica, da NN može da bude njegov otac kog je izgubio. Daniela to dodatno razbešnjava i odlučuje da pobegne, međutim, hvataju ga i prave mu ožiljak na podlaktici koji je karakterističan za članove koji napuštaju bandu. Daniel i dan danas ima taj ožiljak.

Kako u tom trenutku nije mogao da se prijavi u policiju, odnosno nije vršen prijem novih kandidata, Daniel se prijavljuje u vatrogasce. Tu shvata da je veliki zavisnik adrenalina, akcije i činjenja dobrih dela. Tokom jedne akcije, iako je kuća gorela, sam odlučuje da utrči u kuću i iznese dete. Za ovaj podvig dobija medalju od grada Los Santosa. Daniel je po prirodi skroman, i na intervjuu za televiziju, odgovara sa "Smatram da nisam uradio ništa posebno, svaki čovek, a kamoli vatrogasac bi trebalo da spašava tuđe živote kad se nađu u opasnosti." Sa ovom izjavom dodatno stiče pohvale i simpatije javnog mnjenja.

Sa 24 godine, ukazuje mu se prilika da se prijavi za policajca Los Santosa. Regrutacija je otvorena i on odlučuje da se prijavi. Bio je veoma uzubuđen, adrenalin je proradio, ali to za njega nije ništa novo, on je obožavao taj osećaj i znao je da ga kontroliše. Prolazi regrutaciju i zapošljava se kao Police Regrut u Los Santos Policiji. Tokom godina, Daniel pokazuje svoje sposobnosti i mogućnosti na terenu. Kad god bi pogledao u svoju podlakticu, shvatio bi da je napravio pravu odluku kad je odlučio da napusti bandu. Iako je proveo ni nepunih 24h u bandi, to je bilo dovoljno da utiče na njegov celi život, i tok života.
Daniel je dogurao do čina Narednika II, Komandira stanice, i vođe specijalne jedinice.

- Daniel kao vođa specijalne jedinice, prošao je razne obuke i zbog toga je u mogućnosti je da rukuje sa svim oružjem.

- Daniel ima iskustva sa vožnjom helikoptera i ima dozvolu za njega.

- Daniel zbog svoje utreniranosti i brzog razmišljanja je u mogućnosti da se puca sa više lice odjednom.

- Daniel zbog svog strogog i živčanog stava nikada ne daje manje kazne zatvorenicima i prema njima se ophodi superiorno.

- Daniel može da se služi kako legalnim tako i ilegalnim oružjem.
 
Last edited:

Jerry Thompson

Player
Player
Joined
Nov 30, 2021
Messages
589
Biografija ODOBRENA

1. - Daniel kao vođa specijalne jedinice, prošao je razne obuke i zbog toga je u mogućnosti je da rukuje sa svim oružjem. - Pazi da ne koristis Heacy oruzja i snipere na bilo koje evente.
3. - Daniel zbog svoje utreniranosti i brzog razmišljanja je u mogućnosti da se puca sa više lice odjednom. - Najvise mozes da ides 2v1, nista vise.

Srento u Roleplayu i nemojte krsiti RP i Server pravila.
U suprotno, biografija bi bila
povucena i ne vazeca.
 

Jerry Thompson

Player
Player
Joined
Nov 30, 2021
Messages
589
Biografija POVUCENA

Biografija povucena zbog dobijene kazne i vredjanje administracije.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom