Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
49570
Players nickname
Pinki Svaba
Administrators nickname
Niko Salamanca
Date
Feb 18, 2025
Time
00:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=kCknDXC9zhE

PinkiSvaba

Player
Player
Postovanje abrahame,mujo ja sam dobio unban pre 8 dana pomocu money wipe da bih se vratio na GRAND projekat
Naime bio sam banovan za Approved - Ban za G.P 6.3 I Niko Salamanca Dobio sam unban i mislim da je sad nepravedno da budem opet banovan ako sam u tom trenutnu bio banovan
Tada je postavljena zalba Approved - G.P 1.7 | 49570, 7996, 66872 koja je bila approved ali sam vec bio na banu zbog G.P 6.3
Postavio sam zalbu za Approved - Forum Rule 9 | Hydra Swayze koja je bila approved i pise da je forum banovan
Danas decko postavlja Approved - G.P 1.7 | 49570 gde je isti forum acc navodno banovan
Naime da objasnim zasto mislim da nisam kriv za G.P 1.7
Drugar je napisao adminu da li sme da se daju pare na ruke preko 5 miliona admin je rekao da sme pa sam mislio da sme i da se daje sokara koja kosta oko 60m sokaru sam prodao za 1m kada sam skupio 50m stavio sam na fam balans (moja greska sto nisam pitao na tiket da li sme ili ne sme da se prodaje sokara za 1m)
Mujo,abrahame nadam se da cete da me razumete i da mi date sansu da ponovo zaigram na grand rp projektu
Ko igra taj i gresi nadam se da cete da mi oprostite i da cete imati razumevanja za mene i da cete razumeti moje najvise provedeno vreme na prelepom serveru zvanom grand na serveru imam oko 2000h sve ukupno i ne bi da se zavrsi na ovakve greske, znam da sam trebao da sacekam par dana od danas pa jos par dana
Ali nemam strpljenja i ne mogu da provedem ni dan bez granda, stekao sam mnogo prijatelja kako in game tako i irl.
Hvala na izdvojenom vremenu za razmatranje zalbe.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom