Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Your ID
31164
Players nickname
Snex FLow
Administrators nickname
Abraham Elkhabib
Date
Feb 19, 2025
Time
15:22
Proofs
/

Snex Flow

Player
Player
evo nova poruka Abrahame iz nepoznatog razloga ne mogu da promenim format pa cu dodati ovde. ID 31164 je akaunt na kom sad igram a ostali ID-evi su : 60144, 23849, 69277

Postovanje Abrahame, imam jedan problem koji me muci vec dugo vreme pa sam hteo da te pitam da nekako resimo taj problem. Imam problem sa vise akaunta naime dobio sam perma ban na Main-u 28. jula 2023 jer mi je neko upao na akaunt i stajao pored bolnicara i nudio kriptovalutu za 1.000.000$ ja sam pored tog Main-a imao twink na kom sam zaboravio mail i sifru i nisam uopste i igrao grand posle toga. vratio sam se posle 5-6 meseci i ulogovao se u taj Main akaunt i dobio opciju da ponovo pravim karaktera i sve dobio sam novi id i novi acc nekako, nisam znao sta je to i misio sam da mogu da napravim novi acc kad dobijem perma ban. Posle nekog vremena sam dobio ban za Perma-Twink i opet mi je dalo opciju da napravim akaunt, napravio sam akaunt i sada igram na tom. Stvar je jednog velikog nesporazuma, prijatelji su mi objasnili sta se desilo i da cu dobiti ban i na ovom akauntu moja greska je sto nisam na vreme shvatio kako igra funkcionise i napravio greske sa akauntima. Zato ti i pisem ovu poruku da nekako resimo taj rpoblem da zahtevam od tebe da mi se svi ti akaunti banuju na 9999 dana i da mi Administracija Servera ostavi ovaj jedan akaunt na kom trenutno igram. Stvarno ne zelim da prekinem da igram Grand RS jer mi se mnogo svidja ovaj projekat.
Moze li se nekako resiti ovaj problem da jednom zauvek resim problem i normalno da igram na projektu?

Hvala na citanju i razumevanju Abrahame nadam se da ces me razumeti.

Top Bottom