By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ljubi te brat indikator ostecenja mi bio ugasen a ja i drug ga izbusili vidi se sve kako izlazi hit effect iz njega svakako je specao admin i on je rekao da je chiter nego ceka nekog veceg admina tkd lagano ja sto pre da mu namestim banmafija
koliko ti ruke nemas to je kriminalnoajde sto je cheater nego sto je ban evaider kao i cela familija THE TRIAD u kojoj su sve citeri i ban evaider...
o ne da li si mi to rekao da nemam ruke u igricikoliko ti ruke nemas to je kriminalno
Nema God Mode.Samo vam se tako ciniajde sto je cheater nego sto je ban evaider kao i cela familija THE TRIAD u kojoj su sve citeri i ban evaider...
prihvatam pc check od bilo kog admina da se dokaze da je bugajde sto je cheater nego sto je ban evaider kao i cela familija THE TRIAD u kojoj su sve citeri i ban evaider...
hahahahahahah pa upalio si cleaner nemoj da si toliko glup...prihvatam pc check od bilo kog admina da se dokaze da je bug
dada vrlo moguce hahahaha, oba pova sa luke sam okacio i jos je admin bio speco i on je rekao da cituje samo ceka nekog admina koji moze banati ljude da mu pokaze pov...druze mozda mu je bila zbagana GZ
nek checkaju sve zivo i mrtvo nece naci nista jer sam legit,necu prihvatiti da dobijem ban zbog greske u projektu / baga zbagan mi je bio pancir i odma posle toga sam skinuo pancir i neko je uspeo da me hita carabinom...hahahahahahah pa upalio si cleaner nemoj da si toliko glup...
ne nego si iskljucio god mode i rekao si pucajte me i kao e moze sad hahahahahanek checkaju sve zivo i mrtvo nece naci nista jer sam legit,necu prihvatiti da dobijem ban zbog greske u projektu / baga zbagan mi je bio pancir i odma posle toga sam skinuo pancir i neko je uspeo da me hita carabinom...
Ne nego si ti maloumni retard koji nema rukene nego si iskljucio god mode i rekao si pucajte me i kao e moze sad hahahahaha