Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Your ID
53013
Players nickname
Jovan Faith
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Feb 20, 2025
Time
00:00
Proofs
https://youtu.be/jLSIUfzRaOo?si=9roa4Kj-MWCuPXiG

jovan22313

Player
Player
Poštovana administracijo GrandRP projekta,

Obraćam vam se u vezi sa nedavnim banom na vašem serveru, koji je izdao administrator Aldin Verstappen. Blacklista mi je izrečena dana 19.02.2025. u 23:12, a kao razlog navedeno je "evading". Nakon što sam postavio pitanje administratoru u vezi s prirodom prekršaja, odgovoreno mi je da je razlog banovanja upravo "evading", međutim, nisam dobio dodatna pojašnjenja o tome šta tačno podrazumeva ovaj prekršaj u mom konkretnom slučaju.

Kako bih dodatno pomogao u razjašnjenju, moji akaunti na serveru imaju ID brojeve 53013 i 56398.

U cilju boljeg razumevanja, ljubazno bih vas zamolio da mi pojasnite značenje termina "evade" u kontekstu pravila GrandRP servera, kao i da mi ukazujete na tačno mesto ili situaciju u kojoj sam eventualno prekršio navedeno pravilo. Verujem da je došlo do nesporazuma jer nisam imao nameru da kršim bilo kakva pravila zajednice, te bih voleo dobiti precizne informacije o navedenoj situaciji.

Iskreno verujem da bi moj ban mogao biti povučen ukoliko se uoče bilo kakve greške ili nesporazumi u procesu odlučivanja, te vas ljubazno molim da razmotrite mogućnost ukidanja blackliste.

Zahvaljujem se na vašem razumevanju i pažnji, te se nadam brzom i pozitivnom odgovoru.

S poštovanjem,
Joca Savage

Top Bottom