Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Your ID
7575
Players nickname
Valentino Black
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Feb 20, 2025
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/916203/

ValentinoG

Player
Player
Pre svega veliko postovanje za celu administraciju Granda!
imam jednu molbu za vas znam da je tesko ali se trudim uporan sam a ko se trudi na kraju uspe .. stvarno nisam kriv za sve sto se izdesavalo na ovom divnom projektu
Dobio sam gan pre godinu ipo dana i jace .. zbog toga sto su mi hakovali rockstar accaunt i svasta radili vec sam napomenuo to da nisam kriv i sve sto radim obavestim muju ili abrahama... na mom rocksr nalogu kao i grand nalogu tek posle sam shvatio ko je kriv za ta dela... ponavljam vise naloga je prijavljueno na mom Rockstar game accauntu
obicno strimam previse pa ima tu ljudi koji ne vole to pa gledaju kako da me uniste svi smo to doziveli pa i ja sam..

Bilo je to davnoo kada sam dobio perma ban nalog 7575
za g.p 1.1 od muje dostavio sam i probacu da nadjem jasne dokaze da nisam kriv ljudi koji su bili kod mene kuci ostavio pc na pola sata jer je mojoj majci pozlilo medjutim tu su bili moji drugari nisam provalio da su mi bili na pc jer ja imam folder sa siframa naravno nisam bio tu bio je 18ti rodj bratu pa je bilo gomila nas. sve su mi uzeli ali sam tek posle provalio drugar mi je napisao da su mi hakovali tj uzeli sve acc tu je bio acc od granda od mog rockstara od svega te su prebacivali stvari i dosta toga ja blage veze nemam stvarno sam Nevin... molim vas da mi pruzite jos jednu sansu mnogo mi ne dostaje projekat zelim da se vratim na strim i nastavim gde sam stao

Naravno zastitio sam sve naloge i stafio 2FA za sve. Veliki pozdrav za sve admine

Ima dosta toga sve bi objasnio na discoredu ako treba bilo kakav dokaz tu sam...
Nisam ugrozio vas projekat stvarno nemam blage veze samo zelim da se vratim nazad prihvatam Money Wape skidanje svih para prihvatam da mi se sve obrise sa acc samo da ostane ID 7575 nadam se da me razumete... prosla zalba je bila na razmatranju i nista se nije desilo Obecavam nece se ponoviti ista greska.

Top Bottom