Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
xxx
Players nickname
Cakii
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Feb 13, 2025
Time
00
Proofs
/

Hydra Swayze

Player
Player
Pozdrav Mujo or Abrahame hteo sam da pitam, dal mogu kupiti nov gta v acc i krenuti igrati na njemu i napraviti samo jedan account, pošto ne mogu vratiti pristup mom main accountu ID:42036, kontaktirao sam tehnical support nekoliko puta i rečeno mi je da podatke koje sam dao nisu tačni. Hvala na razumevanju.
Usput možete mi banovati 42036, da bi kreirao svoj novi karakter.
Obećevam da neću napraviti twink, +ako mi dozvolite dostaviću vam svoj Social Name na discordu kako bi pratili stanje ili staviti da mogu napraviti samo main acc

Hydra Swayze

Player
Player
Pozdrav Mujo or Abrahame hteo sam da pitam, dal mogu kupiti nov gta v acc i krenuti igrati na njemu i napraviti samo jedan account, pošto ne mogu vratiti pristup mom main accountu ID:42036, kontaktirao sam tehnical support nekoliko puta i rečeno mi je da podatke koje sam dao nisu tačni. Hvala na razumevanju.
Usput možete mi banovati 42036, da bi kreirao svoj novi karakter.
Obećevam da neću napraviti twink, +ako mi dozvolite dostaviću vam svoj Social Name na discordu kako bi pratili stanje ili staviti da mogu napraviti samo main acc
Nadam se da cu moći, i nastaviti RP normalno i igrati na ovom predivnom projektu.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom