8621 | Kimi koji je banovan na 30 dana na main
bio je banovan na main za G.P 1.1 i za G.P 1.4 zasta je on dobio unban na main-u sto znaci da nema niti jedan twink i tako dalje znaci ima samo taj main koji je ID 8621,
Nedavno dolazi na pijacu za ID 72316 za taj ID nakon cega je banovan na tome nalogu verovatno radi pravljenja vise naloga itd...
I danas kao ID 72538 dolazi na pijacu kao sto imate u proof da te to taj momak. Mislim da ovakvi nakon puno i puno banova nikada se nece smiriti pa sto se mene tice ovo nije samo za ban vec i za BlackListu, hvala na citanju i razumevanju.
Approved - Unban appeal za G.P.1.1,G.P.1.4 | Carlos_Malchiny
Poštovani administratori, Želim iskoristiti priliku da se izvinim zbog nedozvoljenog ponašanja koje je rezultiralo mojim banom sa servera (G.P.1.1 G.P.1.4). Prepoznajem svoju grešku i obećavam da će se takav incident neće ponoviti u budućnosti. Molim vas da mi omogućite drugu šansu i vratite mi...
gta5grand.com
Nedavno dolazi na pijacu za ID 72316 za taj ID nakon cega je banovan na tome nalogu verovatno radi pravljenja vise naloga itd...
I danas kao ID 72538 dolazi na pijacu kao sto imate u proof da te to taj momak. Mislim da ovakvi nakon puno i puno banova nikada se nece smiriti pa sto se mene tice ovo nije samo za ban vec i za BlackListu, hvala na citanju i razumevanju.