Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review Lider za Bloods Street Gang I Mark Gates

Marko Gates

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Mark
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu:
8h
5. Vaš Discord: markgatesx
6. Vaše ingame ime:
Mark Gates
7. Vaš ID: 63718

Dodatne informacije:

1. Lider za: Bloods Street Gang

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?
(Navedite tri razloga uz objašnjenje)

A) Iskustvo i poznavanje organizacije kao curator: Kao bivši curator navedene organizacije, prepoznajem njene vrednosti, pravila i ciljeve. Znam šta je potrebno da bi organizacija bila uspešna i ujedinjena. S obzirom na moje iskustvo, siguran sam da ću moći da vodim ovu grupu efikasno, jer već poznajem unutrašnju dinamiku i šta je najbolje za sve nas. Moje poznavanje sistema omogućava mi da donosim pametne odluke koje će doprineti napretku organizacije.

B) Želja za razvojem i napretkom organizacije: Ovo bi bio prvi put da preuzimam ulogu lidera i to je prilika za mene da doprinosim razvoju i unapređenju organizacije. Moja motivacija je da zajedno sa igračima jačamo našu poziciju u igri i ostvarimo dugoročan uspeh. Biću tu da postavim jasne ciljeve i radim na tome da svi budemo uspešni kao tim. Ovaj korak je važan i želim da napravim razliku u Bloods organizaciji.

C) Sposobnost da budem strog, ali pravedan lider: Iako želim da organizacija bude uspešna, takođe ću biti veoma strogi u pogledu disciplinske odgovornosti. Smatram da je važno da svaki član poštuje pravila, jer samo tada možemo da funkcionišemo kao tim. Biću fer, ali neću tolerisati nesavesno ponašanje ili nespoštovanje pravila same organizacije i slično... Možete biti sigurni da ću se potruditi da svi imamo jasno definisane uloge i odgovornosti, a da svaki član bude odgovoran za svoje postupke.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

Jedan od najvažnijih aspekata je striktno pridržavanje pravila roleplaya, jer kršenje tih pravila ili ponašanje koje narušava dinamiku organizacije stvara haos, ometa igru svih članova i dovodi do gubitka discipline, što je ključno za stabilnost i dugoročni uspeh organizacije, dok je takođe važno da u roleplayu ne budemo fokusirani samo na borbe, već da istražimo i druge mogućnosti života unutar organizacije, poput pregovora, intriga i misija koje razvijaju likove, čime se igri dodaje dubina i realističnost, što
je čini interesantnijom za sve članove. Možete računati na mene da ću se pridržavati svega što sam rekao i da ću uvek biti posvećen uspehu naše organizacije.

Rankovi:

1.) Suspend
2.) Young Blood
3.) Lil Blood
4.) Geto Cleaner
5.) Hitter
6.) True Blood
7.) Homie
8.) Crime Lord
9.) Turf Team
10.) Blood Homie
11.) O.G Blood