Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
63718
Players nickname
Mark Gates
Suspect ID
72538
Date of violation
Feb 21, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/UiZKpWKOYxU

Marko Gates

Player
Player
Stvarno mislim da iznosenje informacije o godinama pojedinih ljudi treba biti strogo kaznjeno, u proteklih par dana svi se zale na navedenog momka, momak je jako toxican i iznosi privatne informacije o godinama. Smatram da ovakvo doxanje informacija treba biti strogo kaznjeno, hvala na citanju i razumevanju.

Aleksa Cartier

Player
Player
Pricano je IC ne poznajem osobu uzivo smatram da nisam skrsio pravilo a "010" je naziv za osobu koju spominjem nema nikakve veze sa godinama.

Marko Gates

Player
Player
Pricano je IC ne poznajem osobu uzivo smatram da nisam skrsio pravilo a "010" je naziv za osobu koju spominjem nema nikakve veze sa godinama.
Osobu koju si spomenuo mislio si na OOC godine iz razloga zato sto ingame nepostoji mogucnost da neko bude odredjeno godiste.

Kimi Imik

Player
Player
na mene i na mogu druga se ovaj mark gates nameracio i dok je bio admin me je target speca sto vi mozete da provjerite i mislim da taj decko mark treba da bude provjeren za njegove radnje u proslosti posto sam dobio informaciju da je krsio pravila poput 1.6. 1.7 i tako dalje pa bih vas molio da ga provjerite detaljno.

HVALA​

Lovro22

Player
Player
Takodje nidje nije spomenuta rijec godine ili godiste. "010" je samo naziv za odredjenu osobu.
Frende nisam od ovog lika fr niti nista ali po ovom povu se vidi da govoris gde je ona djevojka 010 i to se smratra godistem jer si tako izjavio i govorio si jos gluposti uz to nemoj se branit glupostima

Diego Mersi

Player
Player
na mene i na mogu druga se ovaj mark gates nameracio i dok je bio admin me je target speca sto vi mozete da provjerite i mislim da taj decko mark treba da bude provjeren za njegove radnje u proslosti posto sam dobio informaciju da je krsio pravila poput 1.6. 1.7 i tako dalje pa bih vas molio da ga provjerite detaljno.

HVALA​
Treba vas trojicu SKROZ ukloniti sa projekta. Jer muka mi je doci na pijacu od vas . Jer spopadate svakog

Adin Dingle

Player
Player
Stvarno mislim da iznosenje informacije o godinama pojedinih ljudi treba biti strogo kaznjeno, u proteklih par dana svi se zale na navedenog momka, momak je jako toxican i iznosi privatne informacije o godinama. Smatram da ovakvo doxanje informacija treba biti strogo kaznjeno, hvala na citanju i razumevanju.
oj psihopate:ROFLMAO:

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Odbijeno

Doxing moze da kaci samo osoba ciji Doxing se iznosi , odakle da mi znamo da toj osobi ovo smeta , mora licno okaciti zalbu , takodje dokaze mora dostaviti ili na forum zalbi ili u dm muji ili meni ako nije za foruma info, ovako mi ne mozemo nista sa ovime​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom