Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
67211
Players nickname
Nikos Purplehaze
Suspect ID
31647
Date of violation
Feb 21, 2025
Time of violation
08:22
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=dmWXg4cl2sY

Nes Cvorovic

Player
Player
Hoce da ukrade kola u zelenoj zoni, jos pokusava na silu i plasenjem da to uradi i vadi oruzje a ne shvata da on krsi P.Z.Z 1.1.
Da nisam bio u autu udarao bi ga dok ga ne izgura iz zone kako bi ga ukrao, to mu je i bila namera.
Dok sam sedeo ispred zgrade u autu video sam da me ceka da napustim auto kako bi ga izgurao van zelene zone.
U pov se cuje kako i sam kaze KRAĐA KOLA NE SMES UNUTRA HAHAHAHAHA a ja ispred garaze iliti u garazi...

Last edited:

Mili Aquilla

Player
Player
Pre toga sam ga jurio, bilo je ocgledno koje su mi namere i da je u toku neka rp situacija, radio je pg kod rusevine sto nije okacio, izbegao je rp situaciju ulazenjem u enterijer, ja sam sacekao da mu kazem sta je uradio, oruzje sam odma vratio a auto svakako nebi mogao da izguram jer kad neko ode u garazu ja izgubim nalog za kradju, stvarno ne vidim sta je on hteo sa ovom zalbom i zasto sece POV

EX LEADER BALLAS
EX #RS 1 Server Administrator

Nes Cvorovic

Player
Player
Pre toga sam ga jurio, bilo je ocgledno koje su mi namere i da je u toku neka rp situacija, radio je pg kod rusevine sto nije okacio, izbegao je rp situaciju ulazenjem u enterijer, ja sam sacekao da mu kazem sta je rekao, oruzje sam odma vratio a auto svakako nebi mogao da izguram jer kad neko ode u garazu ja izgubim nalog za kradju, stvarno ne vidim sta je on hteo sa ovom zalbom i zasto sece POV

EX LEADER BALLAS
Dostavi snimak da vidim gde si me jurio priso ili udario, lazes cim zines znamo koja ti je bila namera i vidi se na snimku..
Koga si jurio da vidim POV?
Covece ti nisi sam u glavi... Sve se vidi na snimku od naredbi do vadjenja oruzja u zelenoj zoni.
Sta si hteo da postignes u ZELENOJ ZONI nisi mi jasan.. Tj jasan si mi, da nisam bio u autu udarao bi ga dok ga ne izguras iz zone..
Prijave koje imas na svom ID-u govore dosta toga o tebi..

Mili Aquilla

Player
Player
Igram vec par godina na ovom projektu i normalno je da za to vreme imam toliko zalbi, ti sto si dosao juce i mislis da si mnogo bitan nije moja stvar, ja normalno necu da snimam ceo dan ali ako kacis nekog ne saljes isecen POV vec POV cele situacije, to sto si ti iseko da bi ispao nevin i da se nebi videlo tvoje krsenje pravila govori o tebi a ne o meni, oruzje je vec bilo u rukama kad sam izaso iz auta i odma sam ga sklonio, nisam uopste naciljao na tebe, ne znam sta pokusavas al ok, probaj slobodno

EX LEADER BALLAS

Nes Cvorovic

Player
Player
Kazniti OffTop..

Covece pricas u praznom..

1.ZELENA ZONA tu se svaka prica zavrsava...

2.Vadis oruzje u ZELENOJ ZONI.

3. Izgovaras KRAĐA KOLA i zelis da napustim vozilo u ZELENOJ ZONI, smesan si ovo do sad nisam cuo.

4. Udaras me svojim autom par puta u garazi kad sam izasao iz nje i tu krsis opet..

5. Daj da vidimo tvoj POV i nalog za krađu i sve sto je smislio tvoj mali mozak?

PREKRSIO SI SVE MOGUCE!

Mili Aquilla

Player
Player
Nije Offtop, ja sam okacen i sve sto pricam vezano je za zalbu
1. Nisam radio nikakve ilegalne radnje

2. Odmah sam ga vratio i nista sa njim nisam radio.

3. Nisam rekao da napustis vozilo vec da ne smes da bezis u enterijer jer si van njega bio i kad je rp situacija zapoceta, kao sto si bio i van zelene zone kad je rp situacija zapoceta, ne znam zasto lazes administraciju.

4. Jedino udaranje auta koje vidim na POV-u je kada si ti mene udario prilikom izlazenja iz garaze

5. Ja nisam u obavezi da snimam sve vreme ali ti ne smes da seces POV kako bi sakrio tvoje krsenje pravila, ne znam zasto me vredjas i pricas da mi je mali mozak, zelis da kazes da sam glup?? okej

SLAGAO SI SVE MOGUCE

EX LEADER BALLAS

Nes Cvorovic

Player
Player
Nije Offtop, ja sam okacen i sve sto pricam vezano je za zalbu
1. Nisam radio nikakve ilegalne radnje

2. Odmah sam ga vratio i nista sa njim nisam radio.

3. Nisam rekao da napustis vozilo vec da ne smes da bezis u enterijer jer si van njega bio i kad je rp situacija zapoceta, kao sto si bio i van zelene zone kad je rp situacija zapoceta, ne znam zasto lazes administraciju.

4. Jedino udaranje auta koje vidim na POV-u je kada si ti mene udario prilikom izlazenja iz garaze

5. Ja nisam u obavezi da snimam sve vreme ali ti ne smes da seces POV kako bi sakrio tvoje krsenje pravila, ne znam zasto me vredjas i pricas da mi je mali mozda, zelis da kazes da sam glup?? okej

SLAGAO SI SVE MOGUCE

EX LEADER BALLAS
Kazniti OffTop.
Prica bez dokaza i samo produbljuje pricu u praznom i nastavlja..
Bukvalno nije zapoceo kradju vozila nikada i to ga boli!

LIK IZGOVARA KRADJA KOLA NE SMES UNUTRA!
AHHAHAHAHAHAH PA OVO NEMA NIGDE LJUDI!

Last edited:

Mili Aquilla

Player
Player
Ne smes unutra jer je u toku rp situacija, sto znaci da nisi smeo ni da odes u zelenu zonu ni u enterijer, to sto mislis da si pametan jer si isekao POV pokazuje kakva si osoba i sta ti je u cilju na ovom projektu, hvala administratoru koji bude pregledao ovu zalbu, Pozdrav!

EX LEADER BALLAS

Nes Cvorovic

Player
Player
Ne smes unutra jer je u toku rp situacija, sto znaci da nisi smeo ni da odes u zelenu zonu ni u enterijer, to sto mislis da si pametan jer si isekao POV pokazuje kakva si osoba i sta ti je u cilju na ovom projektu, hvala administratoru koji bude pregledao ovu zalbu, Pozdrav!

EX LEADER BALLAS
Kazniti OffTop.

IIlija Diamonds

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza odlučio sam Prihvatiti žalbu!
ID 31647 će dobiti kaznu za MG
Igrac je rekao "Role play situacija"
ID 67211 će dobiti kaznu za G.P. 6.2
Igrač je otisao u enterijer kako bi izbegao Role play radnju​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom