Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
67211
Players nickname
Nikos Purplehaze
Administrators nickname
Ilija Diamonds
Date
Feb 21, 2025
Time
11:40
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=_VAUAtuX0wI

Nes Cvorovic

Player
Player
Žalba na administrativnu odluku!

Poštovani,

Želim da uputim žalbu vezanu za situaciju koja se desila na serveru, koja uključuje nepravilnu odluku admina, kao i nepoštovanje fer RP principa.
Vozio sam i testirao auto vidi se od samog početka i uživao u jutarnjoj vožnji diveći se lepoti auta i prvoj vožnji.

Admin drugom igraču niti je tražio POV kao dokaz da je imao moje vozilo za kradju niti da je započeo kradju u nekom momentu niti bilo koja namera...

Pre toga, igrač mi nije rekao ništa, niti me je pratio kao što je tvrdio u svojim komentarima. Naprotiv, ja sam slučajno naišao na njega na udaljenosti od 100-200 metara od mog stana, sve ima u POV.

Nakon što je zapretio da ne ulazim i to u zelenoj zoni u zadnjoj sekundi gde se vidi moj ulazak u stan gde ga takoreći nisam ni čuo poklapanje je manje od sekunde.
Jel to znači da bilo gde u bilo kom momentu imam pravo da zadržavam bilo koga i budem u fazonu brate ne smeš u stan da udješ ili u garažu ja sam lopov HAHAHHAHAHAHA na sve to zelena zona..

Igrač nije ni pucao, niti udarao vozilom, niti je na bilo koji način pokazao agresivno ponašanje koje bi opravdalo njegovu reakciju od momenta od kad se pojavio do moj ulazak u garažu.
Međutim, sam čin vadjenja oružja u zelenoj zoni kasnije u videu je isto upitan i pokušavanje demonstriranja neke sile i frustracije što mu je plan propao...

Igrač koristi uz to reči: FEAR RP, Gradski itd...

Nakon što se situacija desila, administrator nije reagovao u prva 2+h i ako je odma video žalbu pa sumnjam i na korupciju..
Par sati je donosio odluku, dok se ovaj prepucavao u komentarima i dokazivao nešto bez dokaza.

Takođe admin mi nije tražio da pružim duži POV koji kačim ovom prilikom, niti je bilo šta detaljno istraženo totalno neprofesionalno plus uz to DRUGI IGRAČ NEMA NI JEDAN POV!
SAMO PRAZNE TVRDNJE... Znači od sad se svakom derem kradja auta i kačim ga za G.P 6.2 ovo je prosto jednom rečju postalo HAOS i to ispred garaže u GREEN ZONE.

Umesto toga, dobio sam kaznu za GP 6.2 u zelenoj zoni...

S obzirom na sve okolnosti, smatram da je administrativna odluka bila pogrešna, a postupanje admina neprofesionalno i u suprotnosti sa osnovama fer RP igre.
Molim vas da preispitate ovu situaciju, poništite kaznu i sprovedete odgovarajuću istragu u vezi sa reakcijom administracije.

DOSTAVLJAM I DUŽI POV, IMATE I KRAĆI NISAM OBRISAO!
Unapred hvala na razumevanju i očekujem hitnu reakciju.

S Poštovanjem

Nikos Purplehaze

Kunetaa

Player
Player
Krajnje neprofesionalno od strane admina i podrzavam to da je krivo donesena odluka. Cak ne smatram da mu je paznja bila skrenuta nego da je ovo cista korupcija. Covek nije mogao znati da ga ovaj u autu prati niti ista jer ne moze imati do znjanja do toga. Dolazi do stambenog kompleksa da ostavi auto gde je usput Green Zona gde mu ovaj u poslednji cas govori da je ovo kradja kola gdje se to nigde ne prikazuje i ne moze znati na sto igrac nije imao vremena reagirati ili znati istinitost te informacije. U svakom slucaju ovo je cista pogreska admina koja verujem da je bila sa namerom.

Nes Cvorovic

Player
Player
Vidi se i ruta puta koju sam označio i hteo da prođem dosta pre toga do stana.
Igrač se nigde ne pojavljuje niti je na bilo koji način pre toga započeo krađu vozila.
Igrač je imao neke druge namere pa se duboko razočarao.

OVO JE ČISTA KORUPCIJA!

Ja sam njega sreo sasvim slučajno, bukvalno dok sam kruzirao i razgledao auto, na desetak sekunde pre stana..
On ništa nije rekao tom prilikom niti dao neki znak i dalje je ćutao...
E onda je po nečijim INSTRUKCIJAMA sa bubice kad je ušao u garažu u zadnjoj sekundi bio u fazonu KRADJA VOZILA baš na samom mom ulazu u zadnjoj sekundi animacije, a ja sam već bio u animaciji..

JEL SAM TREBAO DA GA PITAM JEL SMEM KUĆI?

ILI, JEL SMEM U GARAŽU ?

(
NAJGORE OD SVEGA JE ŠTO JE CELA OBLAST GREEN ZONE, NE ZNAM ŠTA JE TU MISLIO DA URADI)
+VADI ORUŽJE POSLE TOGA U MOMENTU KAD SAM IZAŠO NAPOLJU U GARAŽI!

Odluka koju je doneo je presmešna bez dodatnih dokaza od strane drugog igrača ili mog dužeg POV-a koji sam uredno dostavio kao dodatak dokazu i prvom POV'u u prvoj žalbi.

SVE SE VIDI SVE!!!!!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom