BAN
BAN
BAN
BAN
BAN
BAN
17 Approvanih zalbi + 6 puta banovan i idalje ne staje sa krsenjem pravila, narusava svima roleplay kako meni tako i drugima, hvala na izdvojenom vremenu
Approved - Neprikladno ponasanje | 8447
Momak se NE ponasa prikladno i ovo treba biti strogo kaznjeno.
gta5grand.com
Approved - G.P. 6.15 | 8447, 63996
dolazim i krecem da brojim prvom liku i on meni uzvraca paljbu bez brojanja i dolazi mi drugi i odma sam krenuo da idem i on me je pucao iako sam ispunio zahtev
gta5grand.com
Approved - GP 3.2|8447
U pov-u se vidi da covek bez razloga dolazi i vredja nam kolektivno clana porodice
gta5grand.com
Approved - G.P. 3.2 | ID 8447
Sve u pov Kindercina je zasluzila da ide na Bahame !!! Pozdrav od Mex-a
gta5grand.com
Approved - CR, VDM I 8447
Pozdrav, ID 8447 konstantno radi CR/VDM i unistava roleplay. Takodjer bi da napomenem da dobijam warning od administratora 'Kemal Armani' nakon sto sam ubio doticnog. Mislim da za ubistvo je dovoljan IC razlog to sto ugrozava moj zivot i zivot ostalih pored mene gazeci nas konstantno. Ali to...
gta5grand.com
Approved - G.P 3.2 | 8447
Zaostavio sam auto napadali su nam sferu nesto neznam na porodicu da vidim gde je to upalim auto krenem da vozim lik se skuca u mene nema pojas izleti iz auto i pcova mi majku.
gta5grand.com
17 Approvanih zalbi + 6 puta banovan i idalje ne staje sa krsenjem pravila, narusava svima roleplay kako meni tako i drugima, hvala na izdvojenom vremenu
Last edited: