Smatram da je admin donio pogrešnu odluku i da nije detaljno pregledao cijeli video zato što je na toliko različitih situacija u tom videu samo rekao ''U zakoniku pise da ako se lice ne zaustavi nakon dve poslate policijske poruke da državni službenik ima pravo da ugasi motor!''. Ja mislim da to nije tako nego da treba 3 puta poslati zahtjev kao što je uvijek bilo ali možda je promjenjeno u novom zakoniku i nisam znao tu informaciju i usput kad sam zvao admina odmah poslije te situacije, on je potvrdio da je to Fail RP i da je trebao policajac 3 puta da mi pošalje zahtjev za zaustavljanje, ali ukoliko je to točno šta admin IIlija Diamonds za zaustavljanje odmah nakon drugog upozorenja a ne trećeg, ja smatram da je policajac prebrzo nakon drugog upozorenja mi blokirao motor (on je poslao drugi zahtjev i odmah blokirao motor). Takodjer smatram da policajac ne nosi točnu uniformu jer mu se vidi ranac što bi trebao isto biti FAIL RP, koliko ja znam ranac ne smije bude vidljiv na članovima državnih organizacija jer to nije pravilna uniforma, te takodjer smatram da je ID 47426 napravio PG tokom hapšenja, tj da bi on meni stavio lisice na ledja, ja sam se prvo trebao okrenuti prema autu na njegov zahtjev, a potom je on trebao uzeti lisice i staviti ih na moje ruke, a on to nije napravio nego je samo rekao ''vezujem'' i odmah me vezao sa prednje strane a lisice su mi išle na leđa i stavio u auto.
Takodjer ću nadodati još jedan video od hapšenja gdje se vidi kako ID 47426 me ''povlači'' a u isto vrijeme vadi tejzer sa obje ruke? Ja mislim da bi to trebao isto biti PG i usput ID 47426 mi je u videu rekao da je poslao zahtjev za zaustavljanje prije nego što smo se udarili autima, a vidi se da je zahtjev poslan poslije udarca dok mi je auto klizao desno u stranu...? Hvala na izdvojenom vremenu za moju žalbu.
Takodjer ću nadodati još jedan video od hapšenja gdje se vidi kako ID 47426 me ''povlači'' a u isto vrijeme vadi tejzer sa obje ruke? Ja mislim da bi to trebao isto biti PG i usput ID 47426 mi je u videu rekao da je poslao zahtjev za zaustavljanje prije nego što smo se udarili autima, a vidi se da je zahtjev poslan poslije udarca dok mi je auto klizao desno u stranu...? Hvala na izdvojenom vremenu za moju žalbu.