Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review Licna Biografija I Marijica DeLuca I 70564

Simon225883

Player
Player
Ime: Marijica DeLuca
Pol: Zensko
Starost: 13
Rasa: Bjelkinja
Nacionalnost: Bosnjakinja
Mesto rođenja: Bihac
Otac: Sackin
Majka: Rifeta
Težina: 76
Visina: 185
Boja očiju: Plava
Boja kose: Crna
Tetovaže: Ruke i Noge
Prednosti: Pametna Snalazljiva i hrabra
Slabost:Lako se naljutim slaba sa zivcima drska prema ljudima

Životna priča:
Moje ime je Marijica, imam 76 kilograma i visoka sam 185 centimetara. Rođena sam i odrasla u Bihaću, prelepom gradu na sjeverozapadu Bosne i Hercegovine, koji je oduvek bio moj dom. Život me naučio mnogo o snazi, ljubavi i strpljenju, a iako je svaki dan bio pun izazova, nikada nisam gubila veru.

Kao Bosnjakinja, uvek sam bila ponosna na svoju tradiciju i običaje, te sam ih sa velikim poštovanjem prenosila na svoju decu. Bihać je u mom srcu zauzeo posebno mesto. Grad kroz koji je prolazila i rijeka Una, prepun prirodnih lepota, bio je moj dom i moj izvor inspiracije.

S godinama, naučila sam mnogo o sebi i o svetu oko sebe. Naučila sam kako balansirati između porodičnih obaveza, rada i ličnog prostora. Verujem da svaka žena nosi posebnu snagu u sebi, i u tome sam uvek pronalazila svoju moć.

I danas, sa 76 kilograma i visinom koja mi daje poseban karakter, ponosno se setim svih trenutaka života koji su me oblikovali. Volim mirne šetnje pored Une, gde uzimam trenutke za sebe, ali i za razmišljanje o svemu što sam postigla i o svemu što još mogu dati.
Ishodi:
1-Marijica moze da vezuje, vuce za sobom,podize, pruza prvu pomoc, pretrazuje, uzima gotovinu, i krade stvari iz ranca sa revolverom ili kratkim oruzjem jer ju je Sackin obucio. (pazicu na PG)
2-Marijica moze da koristi sve vrste heavy oruzja jer je u vojsci bila visi cin i obucavana za to.
3-Marijica moze da podize stvari i sve vrste municije i oruzja sa poda sa revolverom zbog obucenosti i spretnosti.
4-Marijica moze da vozi auto sa revolverom u ruci jer je jedno vrijeme bila vozac bandi. (Ne sa puskom jer se krsi PG)
5-Marijica je kratka sa zivcima pa ne trazi vise od jednog validnog dokaza da bi nekog ubila. (Pazicu na G.P 6.15)

Top Bottom