Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Simon225883

Player
Player
Ime: Marijica DeLuca
Pol: Zensko
Starost: 13
Rasa: Bjelkinja
Nacionalnost: Bosnjakinja
Mesto rođenja: Bihac
Otac: Sackin
Majka: Rifeta
Težina: 76
Visina: 185
Boja očiju: Plava
Boja kose: Crna
Tetovaže: Ruke i Noge
Prednosti: Pametna Snalazljiva i hrabra
Slabost:Lako se naljutim slaba sa zivcima drska prema ljudima

Životna priča:
Moje ime je Marijica, imam 76 kilograma i visoka sam 185 centimetara. Rođena sam i odrasla u Bihaću, prelepom gradu na sjeverozapadu Bosne i Hercegovine, koji je oduvek bio moj dom. Život me naučio mnogo o snazi, ljubavi i strpljenju, a iako je svaki dan bio pun izazova, nikada nisam gubila veru.

Kao Bosnjakinja, uvek sam bila ponosna na svoju tradiciju i običaje, te sam ih sa velikim poštovanjem prenosila na svoju decu. Bihać je u mom srcu zauzeo posebno mesto. Grad kroz koji je prolazila i rijeka Una, prepun prirodnih lepota, bio je moj dom i moj izvor inspiracije.

S godinama, naučila sam mnogo o sebi i o svetu oko sebe. Naučila sam kako balansirati između porodičnih obaveza, rada i ličnog prostora. Verujem da svaka žena nosi posebnu snagu u sebi, i u tome sam uvek pronalazila svoju moć.

I danas, sa 76 kilograma i visinom koja mi daje poseban karakter, ponosno se setim svih trenutaka života koji su me oblikovali. Volim mirne šetnje pored Une, gde uzimam trenutke za sebe, ali i za razmišljanje o svemu što sam postigla i o svemu što još mogu dati.
Ishodi:
1-Marijica moze da vezuje, vuce za sobom,podize, pruza prvu pomoc, pretrazuje, uzima gotovinu, i krade stvari iz ranca sa revolverom ili kratkim oruzjem jer ju je Sackin obucio. (pazicu na PG)
2-Marijica moze da koristi sve vrste heavy oruzja jer je u vojsci bila visi cin i obucavana za to.
3-Marijica moze da podize stvari i sve vrste municije i oruzja sa poda sa revolverom zbog obucenosti i spretnosti.
4-Marijica moze da vozi auto sa revolverom u ruci jer je jedno vrijeme bila vozac bandi. (Ne sa puskom jer se krsi PG)
5-Marijica je kratka sa zivcima pa ne trazi vise od jednog validnog dokaza da bi nekog ubila. (Pazicu na G.P 6.15)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom