zanima me odakle i kako
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!zanima me odakle i kako
Admine, vise ti se isplati da banujes ovog kristijana sto trazi POV za lock.Nakon pregleda dokaza ne mogu zakljuciti ovu zalbu.
Zahtevam da ID 69102 dostavi svoj POV sa eventa Rat za resurse kada je ubio ID 71941 22.2 U 13:42.
ROK 6H
kontam da trazis pov ali ja mislim da je vise ocito da lik ima lok prvo lokalo mu a ne vidi lika i treba da ga se banujeNakon pregleda dokaza ne mogu zakljuciti ovu zalbu.
Zahtevam da ID 69102 dostavi svoj POV sa eventa Rat za resurse kada je ubio ID 71941 22.2 U 13:42.
ROK 6H
upravo takokontam da trazis pov ali ja mislim da je vise ocito da lik ima lok prvo lokalo mu a ne vidi lika i treba da ga se banuje
dobar lockzanima me odakle i kako
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHMARE LAYZ
MA PUSTI IH VIDIS DA NEMAJU RUKEWatch unnamed | Streamable BRATE MOJ KOJI LOCK GLE OVO KAKO ISPRAVLJA NISAN PHAHAHAHAHAHHA
Watch unnamed | Streamable BRATE MOJ KOJI LOCK GLE OVO KAKO ISPRAVLJA NISAN PHAHAHAHAHAHHA
To ako neko ima ruke i reflekse ne znaci da je lock nego ste vi mutaviWatch unnamed | Streamable BRATE MOJ KOJI LOCK GLE OVO KAKO ISPRAVLJA NISAN PHAHAHAHAHAHHA