Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
15957
Players nickname
Stevo_Plastelin
Administrators nickname
Tefo_Koturic
Date
Feb 3, 2024
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/5Fki3Fz

ilic

Player
Player
Naime, dobio sam ban pre 3. februara 2024. Pre vise od godinu dana. Tada sam bio u familiji Royal ako se dobro secam i vlasnik je bio Vlade_Royal, tada sa malo iskustva u rp-u i losijim poznavanjem pravila nisam znao ni da koristim forum nit sam znao nesto preterano pravila. Naime stavio sam svoje puske i metkove u gepek nesto posle nego sto sam usao u fam, to je na kraju bila velika greska. Ja sam u toj familiji jako brzo napredovao jer sam dovodio ljude isao sa njima da robam itd... i iz tog razloga sam dobio velik rank u toj familiji. Moj tadasnji dobar drugar Nemanja_Fjuri, sadasnji admin, bio je samnom u familiji (on je bio pocetnik ali i ja iako sam imao znatno manji ID nisam nista bio dalje od pocetnika), prosao je obuku za SAHP, te je pozvao i mene da se pridruzim u SAHP i da zajedno radimo patrole, na sta sam pristao, ali mi je rekao da se od plate odbija jer sam u familiji, nakon cega sam hteo da izadjem iz familije (postala je neaktivna i nije mi se vise RP-alo robanje itd vec sam hteo neko novo iskustvo). Ja sam otisao u tadasnji nas voice na discordu gde je bio vlasnik familije (Vlade_Royal (ne znam da li mu je ime i dalje isto i ne znam da li i dalje igra na serveru) ) i pitao ga da li mogu da uzmem svoje stvari iz gepeka sto sam stavio jos na pocetku sto je on odobrio, uzeo sam svoje stvari pozdravio se sa njima i otisao iz familije. Nakon toga me je on okacio za G.P 6.22 (jer sam uzeo svojih 5 ili ne znam koliko tacno pusaka iz familijarnog auta i metkove), i smejao mi se jer tada nisam znao za ta pravila, takodje nisam imao nijedan dokaz da je on to meni odobrio da uzmem jer sam imao dobar odnos sa njim i mislio sam da se nece ljutiti ako napustim familiju, ali eto, ostala mi je ta prica kao jedna velika lekcija...

Zamolio bih citavu administraciju da mi daju jos jednu sansu da ponovo zaigram na mom starom nalogu, tada nisam imao iskustva niti sam poznavao pravila ali nikada nikome nisam nanosio stetu, sada ta pravila poznajem i iskusniji sam u RP-u.
Prihvatam i brisanje para na nalogu.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom