Pošto me covjek iz SAHPA nije mogao uloviti putem rp nacina covjek mi pise kazne od 150k i daje 5 zvezda potrage putem id, u sahpu su rekli da je to pomocu tablica me prepozno sto znaci ako frend vozi moj auto ili netko iz moje familije vozi moj fam auto automatski meni pise kazne iako nema rp dokaz da sam to ja jer nikad nije dobio moj pasos niti ićiji sto je po meni masovan fail rp. Molim kazniti igrača jer nemoze znati koji igrac ga je uvrijedio putem tablica jedino sto po rpu preko tablica moze napisat kaznu za prekoracenje brzine. Također molim skrenuti pozornost sahpu i maknuti mi ove kazne koje su dobivene putem fail rpa jer da su me hapsili nebi mi bio ikakav problem.
Takoder sam dosao ispred sahpa i normalno kao covjek probao pricati sa sahpovcem koji me uhapsio te mi nije procitao nit moja prava nit mi je dao poziv nit kad sam trazio odvjetnika posto imam snimljeno mi je samo rekao suti i otisao te me poslije stavio u samnicu gdje mi je drugi covjek dosao i ponudio da izadem za 46k, mislim rispekt od njega ali ako je dio sahpa onda im je dobar trik zarade para...
Takoder sam dosao ispred sahpa i normalno kao covjek probao pricati sa sahpovcem koji me uhapsio te mi nije procitao nit moja prava nit mi je dao poziv nit kad sam trazio odvjetnika posto imam snimljeno mi je samo rekao suti i otisao te me poslije stavio u samnicu gdje mi je drugi covjek dosao i ponudio da izadem za 46k, mislim rispekt od njega ali ako je dio sahpa onda im je dobar trik zarade para...