Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
11009
Players nickname
xxxx
Suspect ID
58649
Date of violation
Feb 22, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/eGVgeQVLVG8

Ivan Ivic

Player
Player
Pošto me covjek iz SAHPA nije mogao uloviti putem rp nacina covjek mi pise kazne od 150k i daje 5 zvezda potrage putem id, u sahpu su rekli da je to pomocu tablica me prepozno sto znaci ako frend vozi moj auto ili netko iz moje familije vozi moj fam auto automatski meni pise kazne iako nema rp dokaz da sam to ja jer nikad nije dobio moj pasos niti ićiji sto je po meni masovan fail rp. Molim kazniti igrača jer nemoze znati koji igrac ga je uvrijedio putem tablica jedino sto po rpu preko tablica moze napisat kaznu za prekoracenje brzine. Također molim skrenuti pozornost sahpu i maknuti mi ove kazne koje su dobivene putem fail rpa jer da su me hapsili nebi mi bio ikakav problem.

Takoder sam dosao ispred sahpa i normalno kao covjek probao pricati sa sahpovcem koji me uhapsio te mi nije procitao nit moja prava nit mi je dao poziv nit kad sam trazio odvjetnika posto imam snimljeno mi je samo rekao suti i otisao te me poslije stavio u samnicu gdje mi je drugi covjek dosao i ponudio da izadem za 46k, mislim rispekt od njega ali ako je dio sahpa onda im je dobar trik zarade para...

Diego Mersi

Player
Player
Brate uzeo sam ti tablice jer ih je radar ocitao i vratio se u stanicu i pisao ti kaznu na ime tablica KZ 2.26 ( NEPOTCINJENOST )

Ivan Ivic

Player
Player
Brate uzeo sam ti tablice jer ih je radar ocitao i vratio se u stanicu i pisao ti kaznu na ime tablica KZ 2.26 ( NEPOTCINJENOST )
i kako si ti znao da sam to ja po id? Sto ako mi je frend to bio i vozio fam auto koji je na mene? brate 0 rpa

Diego Mersi

Player
Player
i kako si ti znao da sam to ja po id?
Ja sam pisao na tablice , ja vozio ti ja tvoj frend mene to ne zanima ja sam pisao kaznu na vlasnika vozila dosao si pred SAHP kolega te legitimirao i vidio je da imas potjernicu na sebi , tu je procedura da te sprovede do DOCa i obuce ti zatvorsku uniformu

Ivan Ivic

Player
Player
Ja sam pisao na tablice , ja vozio ti ja tvoj frend mene to ne zanima ja sam pisao kaznu na vlasnika vozila dosao si pred SAHP kolega te legitimirao i vidio je da imas potjernicu na sebi , tu je procedura da te sprovede do DOCa i obuce ti zatvorsku uniformu
procedura? nit si procito moja prava nit pretrazio nit si dao odvjetnika (fail rp + mg)

Ivan Ivic

Player
Player
brate vec imas na sebi wanted level nemoj se praviti pametan ne ide ti , i ovo si sebe selfreporto za 3.1
3.1? gdje sam te ja vredao ooc in game? takoder i da imam wanted level nemos me hapsit bez da mi kazes moja prava te mi odbijas dat odvjetnika to je fail rp kao sahpovac

Last edited:

Diego Mersi

Player
Player
3.1? gdje sam te ja vredao ooc in game? takoder i da imam wanted level nemos me hapsit bez da mi kazes moja prava te mi odbijas dat odvjetnika to je fail rp kao sahpovac
Brate ti si vec prekrsio KZ i nase je samo da te hapsimo . Dodji sebi dok jos imas kome

Deda Nikola

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.

• ID 58649 nije prekršio naznačeno pravilo, kazne se obaziru na vlasnika vozila ukoliko se isto ne može uhvatiti a ne na vozača.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom