Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
71737
Players nickname
matej whitte
Administrators nickname
niko salamandica
Date
Jan 9, 2025
Time
00:00
Proofs
https://postimg.cc/wyyKVqfX

matej.983

Player
Player
Dobra vecer Mujo i Abrahame znam da nije bilo pametno od mene sada se bas pitate na sta ja mislim e ovako da krenem :8.1.2025 sam ja po imenu matej blednor i matej whitte igra na mome main acc i dosao mi je jedan kolega da igram malo sa njime ali on niti je znao kako da skine ni da igra mi smo otisli kod njega Kuci ja sam mu sve skinu i od tada je to pocelo ja sam se logirao god njega na PC ali sam posve zaboravio radi G.P1.1Nisam u to vrjeme rasmislio sve sam mu pokazao kako sta ide i di je sta i pustio sam ga da igra na mome acc dokle sam ja bio kod njega onda se on logirao na svoj ACC i ja sam htio kao dobar drug da mu malo dam para da ga poguram G.P1. nako toka svega sam ja isao kuci preku noci sam igrao ujutro u 00.00 sam upalio grand i dobio sam bann ali to perma da ti skreno kazesm plakao sam nista mi se vise nije dali to je bilo 9.1.2025 nisam od vas admina nikoga dobio preko discorda pa sam cekao na ovaj trenutak molim vas da mi pomognete HVALA VAM LJUBI VAS VAS MATEJ ID 45173

Status
Not open for further replies.
Top Bottom