Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Your ID
19000
Players nickname
Crazy Murekistan
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Feb 22, 2025
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/948539/

Gold23

Player
Player
Dragi Abrahame, odbio si mi ovu Rejected - Pogresno donesena odluka | Aldin Verstappen zalbu i napisao da ispravim format za sta sam banovan. Nisam ja banovan nego su igraci pogresno banovani za G.P 1.7, umjesto za G.P 1.6 zbog moje prijave, vise o tome u nastavku.

Znaci banovani su za G.P 1.7, a ja sam ih prijavio a G.P 1.6 sve detaljno napisano u nastavku.

Zamolio bih da Mujo pregleda zalbu ako je moguce jer ovi igraci ID 12081 i 31866 trebaju biti project blacklistovani za G.P 1.6.

Detaljno:

Postovanje.

Smatram da je doslo do pogresno donesene odluke ovdje:

Approved - G.P 1.6 | 0000

Dokazi poslani Aldinu u forum DM - sadrže privatne podatke igrača. ID-evi su takodjer tamo napisani, zalbu cu azurirati sa ID-evima nakon sto budu dokazi pregledani, da ne bi doslo do brisanja odredjenih stvari od strane odredjenih osoba.
gta5grand.com

ID 22125 poznatiji kao David Bumbar / Lil Bumbi kupio je kucu br. 729 za RL pare od osobe koja je prijatelj u RL sa ID-em 12081. Dokaz za to vam moze Aldin pokazati, poslao sam mu dokaze u DM na forumu.

Jedan od dokaza je i uplata na Western:
ostali dokazi su privatni i nalaze se u DM poruci na forumu gdje sam Aldinu / Muji poslao sve u DM na forumu detaljno vezano za ovo krsenje G.P 1.6.

Tu kucu su prebacili preko familije kako bi izbjegli porez, osoba koja je prodala tu kucu i ID 12081 na kojeg se prebacila kuca na taj nacin.

Poslije je ta kuca prebacivana izmedju ID 12081 Djole Bumbar i ID 31866 Luka Black - Makedonac i znali su da ju je ID 22125 tj David Bumbar (Lil Bumbi) kupio za RL pare, s obzirom na to da je fam u kuca u pitanju ne moze puknut iako dodje do bana za G.P 1.6 imaju drugi zamjenici da placaju fam kucu i na taj nacin je sacuvaju.

Mislim da je doslo do greske jer su ID 12081 Djole Bumbar i 31866 Luka Black znali da je kuca br. 729 kupljena za RL pare i oni su bili najblizi ljudi Davidu Bumbaru, cuvali mu fam biznise, tu fam kucu i druge kuce itd.

Oni su dobili ban za krsenje G.P 1.7, iako su dobili na sebe i medjusobno prebacivali vise puta kucu br. 729 kupljenu za RL pare cime su automatski prekrsi G.P 1.6 jer su znali da je kuca kupljena za RL pare i da su oni nosioci/cuvari iste na sebi preko familije.

Smatram da su trebali dobiti project blacklistu za G.P 1.6 jer u proslosti je bio slucaj kada je ID 27811 prebacio car sharing kupljen za RL pare ID-u 30872, ID 30872 je dobio project blacklistu za G.P 1.6 jer je cuvao na sebi biznis kupljen za rl pare.

Isti slucaj je ovdje sa kucom i koliko sam upucen u pravila ID 12081 Djole Bumbar i ID 31866 Luka Black/Makedonac trebali bi dobiti project blacklistu za krsenje G.P 1.6 pravila.

Jos jednu stvar zelim da napomenem, David Bumbar ban evadea na ko zna kojem accounta a Djole ID 12081 i Luka ID 31866 pomazu mu tako sto mu vade stvari iz gepeka, on ih prodaje na black marketu i onda sa tog ban evade accounta prodaje ingame pare za RL pare, iteme i tako dalje.

Koliko vidim kuca je sada u vlasnistvu ID-a 43100, isto to treba ispitati kako je kuca zavrsila kod njega, prije svega kuca je kupljena za RL pare, ako je prodana ID-u 43100 za ingame pare onda te pare treba obrisati a ovu dvojicu (Djoleta ID 12081 i Luku ID 31866 zamjenike Davida Bumbara) blacklistovati za G.P 1.6 i naravno te pare obrisati, kad se vec kuca ne moze obrisati ako je prodana ID-u 43100 za ingame pare na legit nacin.

Ako nije prodana na legit nacin i ako su mutili isto za prodaju za RL pare sa ID-em 43100 i to treba dodatno istraziti i kazniti pocinioce.

Na vama ostaje da to provjerite detaljno i kaznite pocinioce.

Unaprijed hvala i pozdrav.

Top Bottom