Vaše godine: 14
- Vremenska zona
GMT +1)
- Prosjek online po danu: 5-8H
- Vaš Discord: edibpezic
- Vaše ingame ime: Edis Nurmagomedov
- Vaš ID: 52435
1. Lider za: Marabunta Grande
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
1:Želim biti lider Marabunta Grande jer imam strast za vođenjem organizacije koja se temelji na timskom radu, strategiji i koordinaciji. Smatram da bih mogao da stvorim dinamičnu i efikasnu grupu kroz dobro organizovane aktivnosti koje će doprineti rastu i prepoznavanju ove organizacije na serveru.
2:Imam prethodno iskustvo u vođenju i organizovanju timova na serveru, što mi omogućava da donosim pametne odluke i efikasno upravljam ljudima. Kroz dobro poznavanje sistema i interakcije sa drugim frakcijama, mogu da obezbedim stabilnost i napredak Marabunta Grande.
3.Moj cilj kao lider je da unapredim Marabunta Grande tako da postane jedna od najsnažnijih i najorganizovanijih grupa na serveru. Planiram da implementiram nove strategije za povećanje aktivnosti, privlačenje novih članova i širenje uticaja, uz očuvanje časti i vrednosti koje ova organizacija predstavlja.
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
Poboljšao bih rp tako što bih radio više aktivnosti i suradjivao bih sa drugim bbandama imao bih odredjene ljude za turf za grafite itd,imao bih zamjenike koji bih znali zakazivat turfove fz raid i rješavat aktivnost takodje bih se potrudio da se često rade talačk.