Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
67798
Players nickname
Kuneta Pago
Administrators nickname
Vuk Cappone
Date
Feb 22, 2025
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/bp0ZhmX

Kunetaa

Player
Player
Poštovana administracijo, dobio sam ban za GP 1.3 (P.P Main).Ocito je da je doslo do nekakve pogreske i slobodno mozete pogledati sve transakcije na mom accountu. Imam 2 accounta moj main "67798" i moj twink "69299" na kojem isto mozete slobodno pogledati sve interakcije. U nijednom trenutku nikada nisam prevario niti jednog igraca. Znam kako je ban za SCAM unappealable ali ovo se uistinu nikada nije dogodilo tj. da sam nekoga prevario. Takodje pravilo "GP 1.3 Svaka prevara protiv igrača je zabranjena | TRAJNI BAN i ne nadoknađujemo izgubljeni novac." vredi samo za account na kome se dogodila prevara no meni pise da mi se banovao Main kao da sam ja skemao na nekom drugom accountu, a niti ingame niti na forumu nema nicega sto bi dokazalo da sam ja to ucinio. Uistinu mi je zao sto se ovo dogodilo jer nisam nista pogresno uradio. Imam mnogo lepih uspomena sa servera i mnogo sam dobrih ljudi upoznao tekom ovog iskustva i nebih voleo ostati bez svega. Molio bih da se sve detaljno pregleda i preispita. Nakon donesene odluke molim da napisete objasnjenje umesto samo "odbijeno" ili "kazna ostaje". Hvala vam na razmatranju i nadam se da ce ova zalba izaci u moju korist.

Lp,
Kuneta Pago / 67798

Status
Not open for further replies.
Top Bottom