Dotični igrač konstantno krši pravila servera vrijeđa igrače i ubija ljudima volju za igranjem jer ga neko nonstop zapošljava u policiji i omogućava mu ovo što radi.Također je i nacionalista što možete pregledati u dokazima ne znam zašto ste ovakvog Trollera ostavili da igra na serveru a ja sam sa duplo manje kazni trajno banovan.
U zadnjih mjesec dana ima mnogo prekršaja igrač ne poštuje rp pravila ,trolla ,nacionalista je ne znam šta još treba dokazivat
U zadnjih mjesec dana ima mnogo prekršaja igrač ne poštuje rp pravila ,trolla ,nacionalista je ne znam šta još treba dokazivat
Approved - PG | ID 59760
Na usporenoj snimci jasno se vidi iako je on otvorio vrata pucao me je kroz prozor jer se okrenuo prema svojoj lijevoj strani (tamo su moja vrata otvorena i blokiraju mu smjer pucnja i ne može me tako pogoditi nego mora pogodi u vrata ili prozor) i smatram da sam nepravilno uhapšen jer čim sam...
gta5grand.com
Approved - VDM GP 3.1 | 59760
lik nas konstantno udara s autom i govori da smo kreteni.Iz čista mira se počeo zabijati u nas ja mislim da je namjerno trazio moj id jer su u prosloj zalbi dobili kaznu za MG
gta5grand.com
Last edited: