Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
69575
Players nickname
Aleksa_Wayne
Suspect ID
59760
Date of violation
Feb 22, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=6lw_KwviEOw

Randjelovic

Player
Player

Approved - PG | ID 59760

Na usporenoj snimci jasno se vidi iako je on otvorio vrata pucao me je kroz prozor jer se okrenuo prema svojoj lijevoj strani (tamo su moja vrata otvorena i blokiraju mu smjer pucnja i ne može me tako pogoditi nego mora pogodi u vrata ili prozor) i smatram da sam nepravilno uhapšen jer čim sam...
gta5grand.com

Approved - VDM GP 3.1 | 59760

lik nas konstantno udara s autom i govori da smo kreteni.Iz čista mira se počeo zabijati u nas ja mislim da je namjerno trazio moj id jer su u prosloj zalbi dobili kaznu za MG
gta5grand.com

Approved - PG | 59760

veze me na 5 metara dok pucam u njeg i drzim pusku u rukama
gta5grand.com

Approved - CL| 27707

sve u pov
gta5grand.com

Approved - GP 3.2 | 59760

Sve u pov
gta5grand.com

Approved - FailRP MG CD I 59760, 69543

sve u pov
gta5grand.com

Approved - pzz 1.1 59760

pov
gta5grand.com

Approved - UB I 59760

POV
gta5grand.com

Approved - CL; G.P 3.1 I 59760

Uradio f1 i reko da sam cigan
gta5grand.com

Last edited:

Alen Makedounat

Player
Player
Prijatelju stavljas neke njemacke personalne biografije i neka njemacka sranja ja sam posten rp igrac i radim na tome da poboljsam rp na serveru

Randjelovic

Player
Player
Administracija je tu da pogleda sta sam ja objavio i da oni odluce a normalno je da ces ti imati takvu izjavu da ces se pokusavati izvlaciti a imaju svi dokazi na forumu koliko pravila krsis administracija se ne moze prevariti. Ne znam kako pokusavas da poboljsas rp na serveru kad konstantno svaki dan narusavas mir igracima koji pokusavaju da rpaju na serveru.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom