Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

Nikola Jovanoviicc

Player
Player
Ime: Nikola White
Pol: muski
Starost: 23
Rasa: belac
Nacionalnost: Srbin
Mesto rođenja: Beograd
Otac: John White
Majka: Maria White
Težina: 75 kg
Visina: 187 cm
Boja očiju: crna
Boja kose: smedja
Tetovaže: nema
Prednosti: agilan, spretan, okretan, pametan....
Slabost: nema

Životna priča: 200+ reči
Rođen sam u Beogradu, u malo težim okolnostima. Odrastao sam u kraju gde se poštovanje nije dobijalo lako, gde si morao da se boriš za svoje mesto. Novac je uvek bio problem, a prilike su bile retke. Gledao sam kako neki dolaze do svega na lakši način, pa sam shvatio da pošten rad nije jedini put do uspeha.Još kao klinac, ušao sam u sitne poslove – krađe, šverc, obezbeđenje za one koji su vukli konce. Brzo sam naučio pravila ulice. Ako želiš da opstaneš, moraš biti hladan, pametan i uvek korak ispred. Počeo sam s malim stvarima, ali s godinama su poslovi postajali ozbiljniji.Beograd je postao tesan. Previše poznatih lica, premalo mogućnosti. Trebalo mi je nešto veće – mesto gde mogu da napravim pravo ime. Tako sam završio u Los Santosu, gradu greha, moći i haosa. Ovde nema pravila, samo moć i novac.Brzo sam se povezao s pravim ljudima i našao način da se obogatim. Oružje, droga, reket – sve je bilo na stolu. Počeo sam raditi za velike igrače, ali nisam dugo ostao pion. Napredovao sam brzo, postao neko koga ne zaobilaze.Danas imam svoje ljude, svoje poslove i svoje neprijatelje. Ne pitam mnogo, ne objašnjavam – radim ono što znam najbolje. U ovom poslu nema prijatelja, samo prilika. A ja ih koristim.

Ishodi:
1- Nikola može da vezuje, pretražuje, pljacka, diže uz pomoc prve pomoci, vuče, priča na radio, kupi sa poda, ubacuje u vozilo sa revolverom/tejzerom u ruci (ne puškom).
2- Nikola može da vozi bilo koje vozilo offroad do 70 km/h.
3- Nikola može da ide 1v2 zbog njegovog iskustva u ranijim tučama.
4- Nikola može da koristi bilo koje heavy oružije (heavy sniper, LMG, shotgun...).
5- Nikola može razbiti kamericu preko /me /do /try komanda.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom