Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
71849
Players nickname
Ryzen Smokey
Administrators nickname
Tica Abbys
Date
Feb 23, 2025
Time
17:51
Proofs
https://youtu.be/HshnBAZVii8?si=6PFm3OtzOQMSuNUu

RyzenLoveYou

https://www.youtube.com/watch?v=HshnBAZVii8
Player
Admin tica abys me je banovala za file koji se zove
C:\Program Files\ExLoader\ExLoader.exe.ApplicationCompany

Ex Loader nije nista povezano za Grand vec za cs:go sve ostalo mi je bilo clean i banovala me je za ovaj file.
Ako ocete googlajte Ex Loader CS:GO i videce te da to nije vezano za grand .

Zatrazite pov od admina, proverite i utvrdite da (ExLoader) nema nikakve veze sa grandom.

RevDemon

Player
Player
Da to nije povezano sa onim cheatom sto si koristio na pljacki oruzaonice gde si se pucao sa drugim cheatrom 10 minuta gde se healas na slovo ?

Ron Rubiroza

Kox i zeleno☘️☘️
Player
Da to nije povezano sa onim cheatom sto si koristio na pljacki oruzaonice gde si se pucao sa drugim cheatrom 10 minuta gde se healas na slovo ?
Pod jedan nije slovo nego bind,a pod dva pricas praznih ruku jer pov toga nemas.Tica je zakljucila sta je zalljucila ali ako se smiluje i shvati da covek nije nista skrivio onda bi to bila dobra odluka.Skill issue sto je 20 puta bolji od vas.Poz od triada…

RevDemon

Player
Player
Pod jedan nije slovo nego bind,a pod dva pricas praznih ruku jer pov toga nemas.Tica je zakljucila sta je zalljucila ali ako se smiluje i shvati da covek nije nista skrivio onda bi to bila dobra odluka.Skill issue sto je 20 puta bolji od vas.Poz od triada…
dodaj me na discord kibla_04 da vidimo dal nemam pov ;)

karlo1312

Player
Player
Serem se u usta cijelom triadu,marko layz nam reko da cijeli fam ima citer redux a serete tu da ste bolji od svih...pacenici jedni

zola

Player
Player
Hahahahahahha bukv decko ima pov

zola

Player
Player
Serem se u usta cijelom triadu,marko layz nam reko da cijeli fam ima citer redux a serete tu da ste bolji od svih...pacenici jedni
Pa da to je taj marko layz sto je napustio fam ispljuvao ih i vratio se za pare hahahahaya

Dzemil Blueblood

Player
Player
Admin tica abys me je banovala za file koji se zove
C:\Program Files\ExLoader\ExLoader.exe.ApplicationCompany

Ex Loader nije nista povezano za Grand vec za cs:go sve ostalo mi je bilo clean i banovala me je za ovaj file.
Ako ocete googlajte Ex Loader CS:GO i videce te da to nije vezano za grand .

Zatrazite pov od admina, proverite i utvrdite da (ExLoader) nema nikakve veze sa grandom.
za svaki cheat na pc se pada pc check a prepostavljam da je to cheat za csgo tako da. Pozdrav leo smokey

Status
Not open for further replies.
Top Bottom