Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review Pogrešno doneta odluka I Ady Benz

Your ID
49474
Players nickname
Teddy Bear
Administrators nickname
Ady Benz
Date
Feb 23, 2025
Time
00:00
Proofs
https://youtu.be/2JBsW4gSnc0?si=dkHbYKAnc4kRmYCn

TeddyM3

Player
Player
Moj prijatelj i ja smo poceli krast vozilo, i tokom interakcije, taj igrač je ušao u svoje vozilo i pobegao. Zatim smo ga pratili i primetili kako se sakrio kod bolnice, što znači da je pokušao da izbegne roleplay bežeći u zelenu zonu. Kasnije je počeo ponovo da beži od nas, i ponovo smo ga pronašli. Brzo sam izašao iz vozila, brojao 5 sekundi i pogodio ga jednim metkom u glavu. Međutim, nisam uspeo da ga ubijem i on je počeo da beži. Nisam ga izgubio iz vida, što znači da nisam morao ponovo da brojim. Zatim smo ga zaustavili, i ja sam ga "roknuo" metkom u glavu, nakon čega je umro.

Međutim, admin me je poslao u Demorgan i ja se žalim na njegovu odluku jer nije video celu situaciju i nije imao dovoljno dokaza da tvrdi da nisam brojao. Zahtevam da se proveri pov admina kako bi se utvrdilo šta se zapravo dogodilo, jer je bio prisutan samo kada sam pucao u njega i ubio ga. Rekao mi je da je to validan dokaz, što nije tačno. Nije gledao celu situaciju ....

Molim da se proveri pov Admina kako bi se Senior administratori ili Mujo/Abraham, uverili u ovu nepravdu.

⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻

Top Bottom